Forró drót kiemelt united fakes of america Videó

A Donbassz – orosz dokumentumfilm magyar felirattal (videó +18)

Ezt a dokumentumfilmet a Rosszija 1 orosz állami televízió munkatársai készítették,bemutatva részletesen a Donbasszban, 2014 után kialakult helyzetet és azt a hátteret, amelyről a “mindig demokratikus” nyugat mélyen hallgat. Nagyon sokan nem tudják, hogy mi is történt 2014 után Ukrajna keleti részén, mi vezetett valóságosan oda, hogy Oroszország kénytelen volt a 8 éve ott zajló tragikus állapotok miatt közbelépni. A nyugati média mindazokról az eseményekről, melyek az orosz beavatkozáshoz vezettek, mélyen hallgatott az elmúlt 8 évben, és mélyen hallgat ma is.

Bár Zelenszkijtől visszhangzik néhány üres kijevi hangár, haknistúdió és a teljes európai médiatér (beleértve az RTL magyarországi Klubját), és jóformán nincs ma ország ukrán menekültek nélkül és Ukrajna most már több országnak tartozik, mint az ENSZ tagjai – nem árt megismerni az orosz nézőpontot, amely valójában igen széles társadalmi egyetértésen nyugszik.

Ami azt illeti az egyetlenek, akiknek hosszútávú, többgenerációs, sőt több évszázados testközeli tapasztalata van a ma Ukrajnaként ismert országgal és az ukránokkal: nem a németeknek. Nem is a lengyeleknek. Csakis az oroszoknak!

A film megrázó erejű felvételeket jelenít meg, éppen ezért szigorúan csak 18 éven felülieknek ajánljuk megtekintését!

rumble – Pesti Hírek

Ez is érdekelhet

Dánia a „teljes tüzérségét” átadja Ukrajnának (+videó)

Jónás Levente

Az ukránok robbanthatták fel az Oroszországot Kínával összekötő vasútvonalat (+ videók)

Jónás Levente

VIDEÓ: Megsemmisítették az oroszok legmodernebb hadihajóját az ukránok

Jónás Levente

Ez a weboldal cookie-kat használ az élmény javítása érdekében. Feltételezzük, hogy ez rendben van, de ha szeretné, leiratkozhat. Elfogadom Bővebben