Forró drót Imperium Globalorum kiemelt

A fegyveres migráns csoportok egymás elleni harcai mindennaposak a déli határnál (+videó)

Újabb lövöldözés volt a magyar határ közelében a Vajdaságban. A szabadkai makkhetesi erdőben embercsempész migránsbandák estek egymásnak. Az egyik illegális bevándorlót meglőtték. A kiérkező rendőrök mintegy 200 migránst gyűjtöttek össze az erdőben, őket elvitték. Nem ez az első ilyen atrocitás Szabadkán. A nyár folyamán halálos áldozata is volt a migránsleszámolásnak, de a helyiek naponta hallják a fegyverropogást és félnek – számolt be az M1 Híradó.

Az M1 tudósítója a helyszínről bejelentkezve elmondta: a helyiek azt mondják, sajnos kénytelenek lesznek hozzászokni ehhez, nem elszigetelt esetről van szó. Az erdőtől 50-100 méterre már házak vannak, idősek élnek ott és félnek; a közbiztonság rossz.

Még szombat reggel is folyamatosan menekültek a migránsok a Makkhetes erdőből, ahol péntek délután volt újabb lövöldözés.

Egyikük a Híradónak azt mondta:

tarthatatlan a helyzet, az embercsempészek ugyanis fegyverrel fenyegetnek mindenkit, és pénzt követelnek.

„Tele van az erdő terroristával, fegyverük van, Kalasnyikovval járkálnak. Pénz akarnak mindenkitől, de én nem fizetek. Engem is megfenyegettek. Pedig én is afgán vagyok, ők is afgánok. Azt mondák, hogy nem csak nekem lesz bajom, hanem az otthon maradt családomnak is, ha nem adok pénzt”

– mondta egy migráns.

hirado – demokrata – Pesti Hírek

Ez is érdekelhet

Földi László: Nálunk már betelt a menekültkvóta

Jónás Levente

Összeomlás közelében a német menekültügyi rendszer

Jónás Levente

A német belügyminisztert nem érdekli, ha migránsok gyilkolnak

Jónás Levente

Ez a weboldal cookie-kat használ az élmény javítása érdekében. Feltételezzük, hogy ez rendben van, de ha szeretné, leiratkozhat. Elfogadom Bővebben