Forró drót kiemelt united fakes of america Videó

A háború első áldozata az igazság: kötelező videó a bucsai bizonyítékokról

Bucsa. Egy világ tanulta meg a kis Kijev melletti település nevét. Ahogy az már szinte megszokott a tömegtájékoztatás korában, a képpel és hanggal tudósított háborúk korában, hogy minden háború hoz egy világraszóló beszámolót egy embertelen eseményről, olyan civil tömeghalált okozó tettről, amelyet még a háborúban sem elfogadhatónak ítél az emberiség a világháborúk óta. Népirtás. Genocídium. Etnikai tisztogatás – ahogy a jugoszláv háború idején mondták.

Most az Ukrajnában zajló háború van soron. Április elején a kijevi vezetés bejelentette, hogy az oroszok négyezer civilt gyilkoltak le, és Putyinnak a Hágai Emberjogi Bíróság előtt kell felelnie. Moszkva kategorikusan cáfolt. Azóta mind több szakértő szem is látta az ukránok bizonyítékait; azóta tisztázandó kérdések mind nagyobb számban merülnek fel a hitelességet illetően, de előkerülnek újabb bizonyítékok is. Német médianyag következik, magyar felirattal.

kla.tv – Pesti Hírek

Ez is érdekelhet

Dánia a „teljes tüzérségét” átadja Ukrajnának (+videó)

Jónás Levente

Az ukránok robbanthatták fel az Oroszországot Kínával összekötő vasútvonalat (+ videók)

Jónás Levente

VIDEÓ: Megsemmisítették az oroszok legmodernebb hadihajóját az ukránok

Jónás Levente

Ez a weboldal cookie-kat használ az élmény javítása érdekében. Feltételezzük, hogy ez rendben van, de ha szeretné, leiratkozhat. Elfogadom Bővebben