abszolút abszurd great/fake reset? kiemelt Uncategorized

A Levegő Munkacsoport anarchista programmal, élet,- és magyarellenes követelésekkel uszít Putyin ellen

A civil szervezet szerint ne üljünk autóba. Ne vegyünk repülőjegyet. De minimum komoly önkorlátozással forgassuk fel életünket, de a vállalatok is, figyelem: szervezzék át a z áruszállításokat!Kormányokat és önkormányzatokat hív ehhez harcba – elképesztő mód ezek nem teljesítése esetén pénzvisszatartást is követel az Uniótól.

dr. Lukács András közleménye:

Oroszország agressziójának ellensúlyozása érdekében a nemzeti kormányoknak azonnal vissza kell vonniuk a kőolajtermékekre vonatkozó adókedvezményeket és támogatásokat. Az Európai Bizottságnak fel kell szólítania az érintett kormányokat, hogy hozzanak ilyen intézkedéseket, és amennyiben nem hajlandók, azonnal fel kell függeszteni a számukra nyújtott összes uniós támogatást. Ez utóbbinak minden bizonnyal van jogi alapja:

egy igazságtalan és szörnyű háborút nem szabad közpénzből támogatni, és – a Bizottság kinyilvánított álláspontjával összhangban – nem szabad uniós pénzt adni olyan országoknak, amelyek gyengítik a környezetünket védő szabályokat.

A tagállamokban fel kellene függeszteni minden olyan állami beruházást is, amihez nagy mennyiségű kőolajtermék kell (például az útépítést). Be kell tiltani az üres légijáratokat, és be kell vezetni, vagy meg kell emelni a repülőjegyek adóját. A helyi önkormányzatoknak sürgős intézkedéseket kell hozniuk a személygépkocsi- és teherautó-használat csökkentése érdekében, többek között hatékony forgalomcsillapítási intézkedésekkel, a környezetbarát személy- és áruszállítási módok támogatásával, a parkolási díjak emelésével és minden héten autómentes vasárnapok szervezésével.

Mivel a legtöbb ember nincs teljesen tisztában az orosz olajexport és az Ukrajna elleni agresszió közötti összefüggéssel, elengedhetetlen, hogy a kormányok és helyi önkormányzatok széles körű kampányt indítsanak, amelyben tájékoztatják az embereket arról, hogy az olajfüggőségünk táplálja Oroszország háborús gépezetét, és arra kérjék őket, hogy takarékoskodjanak az olajjal, amennyire csak tudnak.

Csak akkor használjanak autót, ha feltétlenül szükséges, és tartózkodjanak a repüléstől. A vállalatoknak újra kellene gondolniuk, hogyan és mikor szállítanak árukat.

„A jelenlegi helyzetben egy percet sem várhatunk. Ha most nem cselekszünk, cinkosai leszünk annak, hogy az orosz hadsereg százezreket gyilkol meg, és milliók halnak éhen EurópábanAfrikában és Ázsiában.”

dr. lukács András, a Levegő Munkacsoport elnöke

-Putyin valószínűleg meg van győződve arról, hogy az európaiak annyira az autóik megszállottjai, hogy még átmenetileg sem fognak lemondani azok használatáról, bármit is tesz Ukrajnában. Bizonyítsuk be, hogy téved!

Ha valaki téved, akkor az itt és most biztos, hogy nem Putyin, vagy az európai helyi és országos adminisztrációk. A tévedés – a szó eleve eufemizmus – a Levegő Munkacsoportnak egy szavát is elhinni.

levegomunkacsoport.blog – Pesti Hírek

Ez is érdekelhet

Miért öltözik be ukrán parasztmenyecskének az EU vezető tisztségviselője? (Pesti Hírnök vélemény – ÚJRATÖLTVE)

Jónás Levente

BEST OF 2023! – „Utolsó ukránig!” Utolsó európaiig is…?! (Pesti Hírnök vélemény – ÚJRATÖLTVE)

Jónás Levente

8. rész: HIÁNYPÓTLÓ VIDEÓSOROZAT a háború előzményeiről, hátteréről!

Jónás Levente

Ez a weboldal cookie-kat használ az élmény javítása érdekében. Feltételezzük, hogy ez rendben van, de ha szeretné, leiratkozhat. Elfogadom Bővebben