Forró drót Imperium Globalorum kiemelt

A világ végzetesen kettészakad…

A világ végzetesen kettészakad. Olyan érzésem van mintha a világháborúk előtti időszakot élnénk újra. Afrika Oroszországot választotta. Nem volt nehéz meghozniuk ezt a döntést. Mert pontosan tudják, hogy a Nyugat kísérleti laboratóriumként tekint Afrikára. Nézzük, hogy állunk most!

Oroszország, a BRICS államok és Afrika országai együtt szinte felfoghatatlan gazdasági és katonai erővel rendelkeznek. Velük szemben az USA és nyugati szövetségeseik, korlátozott energiaforrásokkal, öregedő társadalmakkal és a dollárra épülő hadigépezettel.

Nem tudom van e még lehetőség megállni azon az úton amelyiken a világ a vesztébe rohan!?!? Félek, hogy vannak akik nem is akarnak megállni!? Most kéne azonnal félreállítani az ukrán kormányt és a békéről tárgyalni.

S nem csak az ukrán – orosz békéről, hanem szó szerint a világbékéről!

Halkan kérdezem, hogy az USA szövetségese az EU mit fog tenni, ha az afrikai tömegek soha nem látott mértékben elindulnak Európába??? Ami könnyen előfordulhat az éhínség miatt vagy mert orosz szövetségesként indulnak el. Az afrikaiak nem AK 47-s fegyverekkel indulnak el, csak sétálva! S a liberálisok vezette EU be is fogadja őket. Ami az EU részéről baráti ölelésnek indul, az végül halálos szorítássá változik Afrika részéről!

Oroszország-Afrika védelmi megállapodások: Több mint húsz afrikai ország írt alá védelmi megállapodást Oroszországgal.

Az orosz védelmi minisztérium a következőképpen sorolja fel őket. Országok, amelyekkel az együttműködés régi és megújult:

Mali, Burkina Faso, Guinea Conakry, Nigéria, Csád, Etiópia, Kongói Demokratikus Köztársaság, Szudán, Ruanda, Mozambik és Zimbabwe.

Majd azok az országok, amelyek 2017 óta először kötöttek védelmi megállapodást:

Bissau-Guinea, Niger, Közép-afrikai Köztársaság, Sierra Leone, Malawi, Tanzánia, Burundi, Zambia, Madagaszkár, Botswana, Eswatini (korábban Szváziföld) és Kamerun.

Ezzel a szövetséggel Európa sorsa megpecsételődött.

Oroszország és a BRICS államok gazdasági ereje felőrli az EU – t.

Erre csak rásegít az uzsorásként működő szövetségese az USA! A legjobban az aggaszt, amit már leírtam! Világháborút megelőző csapások

1. Ideológiai csapás (megkaptuk a szocialista és liberis eszméket amik hatásai sajnos érezhetőek)

2. Gazdasági csapás (folyamatban van)

3. Katonai csapás.

S az egész folyamat mögött ott a győztes, a létező háttérhatalom, amelyik mind a két táborra szavaz – így veszíteni nem, csak nyerni tud .Mi emberek vagyoni helyzetünktől, vallásunktól, nemzetiségünktől függetlenül csak feláldozható gyalogok vagyunk a sakktáblán.

V. gr Molnár-Gazsó János

fb – Pesti Hírek

Ez is érdekelhet

Új világrend és a magyarok – Korkép / Körkép / Kórkép mai magyar szemmel (Pesti Hírnök korelemző vélemény)

Jónás Levente

„Utolsó ukránig!” Utolsó európaiig is…?! (Pesti Hírnök vélemény) – ELSŐ RÉSZ

Jónás Levente

Miért öltözik be ukrán parasztmenyecskének az EU vezető tisztségviselője? (Pesti Hírnök vélemény – ÚJRATÖLTVE)

Jónás Levente

Ez a weboldal cookie-kat használ az élmény javítása érdekében. Feltételezzük, hogy ez rendben van, de ha szeretné, leiratkozhat. Elfogadom Bővebben