Forró drót kiemelt united fakes of america

Amerikai politikusi nyilatkozat az USA diktatórikus terveiről

Tulsi Gabbard volt kongresszusi képviselő (az első hindu, és szamoai származású képviselő) cenzúrával és propagandával, diktatúra létrehoztásával vádolja az amerikai hatóságokat.

Az amerikai politikus azt mondta, hogy

az amerikai belbiztonsági minisztériumnak a dezinformáció elleni tanács megszervezésére irányuló tervei a Fehér Ház kísérletei egy emberek manipulálására szolgáló ügynökség létrehozására. 

„Hasonló dolgokat csak egy diktatúrában lehet megfigyelni. (…) És annak az oka, hogy a diktatúra szervezői, vezetói, félnek az emberektől és a szólásszabadságtól”.

A volt kongresszusi asszony kifejtette: a szervezeteket az adófizetők finanszírozzák majd, de fő funkciója a cenzúra és a propaganda lesz. 

„Semmi újdonság nincs ebben a kezdeményezésben. Ezt már csinálják. Ez most történik. Csak legalizálják a folyamatot, hivatalossá teszik”

– mondja Gabbard.

Hozzátette, hogy a tanács létrehozásának van egy pozitív oldala is, ami az, hogy a hatóságok felfedték szándékaikat, és az amerikai állampolgároknak lehetőségük van elutasítani ezt a döntést.

itthonrolhaza – Pesti Hírek

Ez is érdekelhet

Csődhullám söpör végig Amerikán

Jónás Levente

BEST OF 2023! – United Fakes of America III.: America FAKES You! (Pesti Hírnök vélemény)

Jónás Levente

VIDEÓ: „Az USA megszállja Ukrajnát az eliten keresztül” – megdöbbentő vallomás az ukrán tábornoktól (magyar felirattal)

Jónás Levente

Ez a weboldal cookie-kat használ az élmény javítása érdekében. Feltételezzük, hogy ez rendben van, de ha szeretné, leiratkozhat. Elfogadom Bővebben