Forró drót kiemelt PROGRESSZOR Uncategorized Videó

„Az a nő, aki annak születik” – Hírértékű a normalitás megjelenése, gyűlöletbeszédnek bélyegezték

Nemet mondott a szélsőséges LMBTQ-agendára, és kiállt a női nem születéstől hordozott értékei mellett az Égard Watches luxus óramárka. Reklámfilmjükben a nőiesség témakörét járták körül, felhívva a figyelmet arra, hogy a transzlobbi módszeresen pusztít el mindent, ami a nőket nőkké teszi. A youtube a magyar nyelvű változatot gyűlöletbeszédre hivatkozva letiltotta.

„Ki a nő?” – teszi fel a kérdést a narrátor a reklámfilm elején. „Elért eredmények története, amit egyre gyorsabban törölnek el? Feminin természeti erő? Nővér, leány, anya? A gyermekszülés csodája? Gondviselő?” – folytatja, majd gyorsan rátért a feminista mozgalom által elért eredményekre:

„Egy harcos, aki kiharcolta a helyét, melyet most vesznek el tőle?” – kérdezi a narrátor, miközben utal az új amerikai legfelsőbb bíró kinevezésére, aki meghallgatásán nem tudta meghatározni, ki is a nő. 

Ám nem tudta definiálni a „nő” fogalmát szenátusi meghallgatásán az amerikai legfelsőbb bírói posztra jelölt Ketanji Brown Jackson arra hivatkozva, hogy nem biológus, és nem is az ő hatáskörébe tartozik, hogy erre választ adjon.

„Meddig nézzük tétlenül, és meddig nem állunk ki a nőiesség szent értékei mellett, ahogy lassan minden értelmét elveszíti?”

– fogalmazódik meg a felhívás a reklámfilm vége felé.  Az Égard Watches narrátora ekkor, végszóként határozottan kijelenti:

„hiszünk abban, hogy az a nő, aki annak születik!”

„Olyan reklámkampányt készítettünk, amely ünnepli nagyanyáinkat, anyáinkat, testvéreinket, nagynénjeinket és lányainkat, és mindent, amit ők képviselnek, hogy éles kontrasztot állítsunk azokkal a hazugságokkal szemben, amelyeket mindannyiunknak mondanak” – 

jelentette ki Ilan Srulovicz színész, a márka alapítója, kifejezve, hogy ezzel, a genderlobbival ellentétben ünnepelni kívánják a valódi nőket és nem pedig diszkriminálni.

Felhívást is intézett honfitársaihoz, melyben a valóság kimondására szólította fel őket:

„A transzneműek jogainak szorgalmazása már nem az egyenlőségről szól, hanem egy ügyesen kitalált hazugságról, amely a nők kárára megy. Arra kérünk minden amerikait, hogy csatlakozzon hozzánk, hogy kimondjuk az igazságot.”

Mivel a Youtube gyűlöletbeszédre hivatkozva letiltotta a magyar verziót, az angol nyelvűt itt tudja megtekinteni (youtube automatikus fordító beállítható magyarra):

„Ki a nő?”

Hetek – Pesti Hírek

Ez is érdekelhet

Közbátorság: Valaki, valahol Németországban

Jónás Levente

A FINA Budapesten döntötte el: nem versenyezhetnek a transzneműek a női szakaszban

Jónás Levente

Ez a weboldal cookie-kat használ az élmény javítása érdekében. Feltételezzük, hogy ez rendben van, de ha szeretné, leiratkozhat. Elfogadom Bővebben