Forró drót kiemelt PROGRESSZOR

„Az ukrán a legősibb nemzet, olykor le kell ereszkednie a többiek szintjére”

Larisza Nicoj szerint az ukrán a legősibb nemzet, amely a fejlődés gyermeki stádiumát már régen maga mögött hagyta. De néha az ukránoknak le kell ereszkedniük a többiek szintjére. „Ezért le kell ereszkednünk a saját szintünkről a többi ország és társadalom szintjére.”

Az ukrán a legősibb nemzet, amelyik minden más népet annyira megelőzött a pszichikai fejlődésben, hogy olykor le kell ereszkednie a többiek szintjére – jelentette ki Larisza Nicoj gyermekírónő egy lapinterjúban, adta hírül pénteken a strana.new hírportál.

A magyarok ellen is gyakran kikelő tollforgató a Glavred hírportálnak nyilatkozva elmondta:

szerinte az ukránok, akik a „legszegényebbek és legszerencsétlenebbek”, készek más népek segítségére sietni a függetlenségért folytatott küzdelemben, mert azt gondolják, hogy mások is ezt tennék velük. De – mint vélekedett – ez nem így van, mert az államok fejlődése olyan, mint a gyermeki pszichikum, a többi állam ugyanis egy kisgyermek fejlettségi szintjén van, aki azt ordítja, hogy minden az övé, és senkivel nem akar osztozkodni.

Azonban Nicoj szerint az ukrán a legősibb nemzet, amely a fejlődés gyermeki stádiumát már régen maga mögött hagyta. De néha az ukránoknak le kell ereszkedniük a többiek szintjére. „Ezért le kell ereszkednünk a saját szintünkről a többi ország és társadalom szintjére, mert

„aki farkasok közt van, annak ordítani kell”

– mutatott rá a gyermekírónő.   

hungaryfirst – Pesti Hírek

Ez is érdekelhet

Ukrajnában eltávolították az összes orosz nyelvű könyvet az iskolákból és közkönyvtárakból

Jónás Levente

4. rész: HIÁNYPÓTLÓ VIDEÓSOROZAT a háború előzményeiről, hátteréről!

Jónás Levente

„Az állam kötelessége az ukránok….” (Pesti Hírnök vélemény)

Jónás Levente

Ez a weboldal cookie-kat használ az élmény javítása érdekében. Feltételezzük, hogy ez rendben van, de ha szeretné, leiratkozhat. Elfogadom Bővebben