Forró drót kiemelt united fakes of america Videó

„Az USA közvetlenül áll hadban a világ legnagyobb atomhatalmával” – Tucker Carlson az Északi Áramlat szabotázsáról (VIDEÓ – magyar felirattal)

Az USÁ-ban szinte rögtön Putyint vádolták a szabotázzsal, mert ő „ördögi módon fegyverként használja az energiát” – a hivatalos külügyminisztériumi állásfoglalás szerint. Tucker felteszi a kérdést: „Ha Putyin ördögi is lenne, de vajon hülye is ? Azt lerombolni, ami neki üzlet?” Azon túl, hogy megvizsgálja, kinek az érdeke egy ilyen szabotázs, usás kormányzati megnyilatkozásokat is bemutat, amelyek szerint „egy Ukrajnát ért orosz támadás esetén az Északi Áramlat, így vagy úgy, de nem lesz”. Tucker felhívja a figyelmet arra is, hogy ez történelmi szintlépés és „környezetvédelmi terrorizmmus”, mert most a Balti -tengerbe „emberi léptékkel fefoghatatlan mennyiségű” 90%-ban metán, a légkörre legsúlyosabb károsító hatással lévő gáz ömlik.

Címlapkép: moszkvatér.com

youtube – Pesti Hírek

Ez is érdekelhet

Csődhullám söpör végig Amerikán

Jónás Levente

BEST OF 2023! – Kinek a puccsa? 20 tényállítás, hogy biztosan tudjuk! (Pesti Hírnök vélemény)

Jónás Levente

BEST OF 2023! – United Fakes of America III.: America FAKES You! (Pesti Hírnök vélemény)

Jónás Levente

Ez a weboldal cookie-kat használ az élmény javítása érdekében. Feltételezzük, hogy ez rendben van, de ha szeretné, leiratkozhat. Elfogadom Bővebben