Forró drót kiemelt united fakes of america

Elon Musk mégsem veszi meg a Twittert

Emlékezetes, Musk korábban már belengette, hogy leállítja az üzletet, hacsak a vállalat nem mutat bizonyítékot arra, hogy a spam- és botfiókok a közösségi médiaszolgáltatáson hirdetéseket látó felhasználók kevesebb mint 5%-át teszik ki.

Az előző hónapban a Twitter hozzáférést biztosított Musknak egy olyan csatornához, amin keresztül láthatta a napi több százmillió tweet nyers adatait.

Elon Musk, a Tesla vezére pénteken azt közölte, hogy felmondja a Twitter megvásárlását célzó milliárd dolláros üzletét. Döntését azzal indokolta, hogy a közösségi médiavállalat nem szolgáltatott információt a platformon lévő hamis fiókokról. A hír hatására a Twitter árfolyama 6%-ot esett a zárás utáni kereskedésben.

Egy beadványban Musk ügyvédei azt mondták, hogy a Twitter nem válaszolt vagy nem volt hajlandó válaszolni a platformon lévő hamis vagy spam-fiókokra vonatkozó információk többszöri

A hírügynökség kereste a Twittert is, azonban a társaság nem reagált a megkeresésre.

portfolio – Pesti Hírek

Ez is érdekelhet

A rend és a nyugalom zavarja a befektetőket

Jónás Levente

A Twitter-ügy jelentősége a Watergate-botrányhoz mérhető

Jónás Levente

A „szólásszabadság harc” taszította le Elon Muskot a trónról?

Jónás Levente

Ez a weboldal cookie-kat használ az élmény javítása érdekében. Feltételezzük, hogy ez rendben van, de ha szeretné, leiratkozhat. Elfogadom Bővebben