Forró drót Imperium Globalorum kiemelt Videó

„Ez lesz az Afrikánk!” – új barbár ostrom alatt a régi Itália (+videó)

A becslések szerint mintegy kétezer, többnyire migráns hátterű fiatalemberből álló csőcselék terrorizálta az észak-olaszországi Garda-tó menti városokat, a jelentések szerint szexuálisan zaklatták a nőket, kirakatokat törtek be, és rendőrökre támadtak.

Az események az elmúlt hét csütörtökén történtek Peschiera és Castelnuovo városok között a Garda-tó mentén, és az erőszakos tömeg többnyire 16 és 20 év közötti fiatalokból állt. Azt kiabálták többen a randalírozás során:

„Azért jöttünk, hogy visszafoglaljuk Peschierát. Ez a mi területünk, Afrika jön”.

Giovanni Del Cero, Castelnuovo polgármestere jelen volt a zavargások idején, és azt mondta:

„Próbáltam megérteni, mit mondanak, de csak értelmetlen mondatokat kiabáltak, és különböző afrikai országok zászlóit lengették”.

Az Il Gionale című lap szemtanúkra hivatkozva azt állítja, hogy a tömeg „nagyrészt észak-afrikai volt”.

Délután 1 óra körül egy körülbelül hatszáz fős csoport kóborolt a környéken, de a helyzet ellenőrizhetetlenné vált, miután egy másik, körülbelül 1500 fős csoport Milánóból vonattal megérkezett a Garda-tóhoz.

Egy lopási esetet követően a tömeg botokkal és késekkel verekedni kezdett, majd palackokat és köveket dobálva kezdték kifosztani a parton lévő üzleteket. Bevetették a rohamrendőröket, és azok összecsaptak a tömeggel.

demokrata – Pesti Hírek

Ez is érdekelhet

2024 LEGYEN „A TÜRELEMNEK VÉGE!” ÉVE

Jónás Levente

„Csontos csirkemell szárnydarabokkal” – ez az ukrán baromfihús tiltott

Jónás Levente

„Meg fogják szállni egész Európát” – 1400 éves, saját példával figyelmeztet a kopt egyházfő

Jónás Levente

Ez a weboldal cookie-kat használ az élmény javítása érdekében. Feltételezzük, hogy ez rendben van, de ha szeretné, leiratkozhat. Elfogadom Bővebben