Forró drót kiemelt PROGRESSZOR

Fejezze be a Netflix a hétéveseink agymosását!

Hallott róla? A Netflix egyik magyarul is futó rajzfilmsorozata legújabb évadjában homoszexuális csókjelenettel érzékenyíti a hétéveseket.

Az említett sorozat, a Jurassic World – magyarul Krétakori tábor – egy csapat kamasz kalandjait meséli el, akiket elhagytak a Nublaron-szigeten, majd evakuálták őket. A besorolás szerint a sorozat már hétévesek számára is ajánlott.

A 8. évadban az egyik lány, Yazz, felfedi egy másik lánynak, Sammynek, hogy mit érez iránta, majd a két fiatal lány csókjelenete következik.

Később pedig egy szájbarágó jelenettel igyekeznek igazolni a homoszexuális kapcsolatot, amelyben a fiatalok családja és a barátaik is jóváhagyják és támogatják azt, mondván: milyen boldog a két „barátnő” így együtt… E

zzel a rajzfilmet néző gyerekeket abban erősítik meg, hogy a szülők, a felnőttek és a kortárscsoport szerint is teljesen rendben van egy lánynak egy másik lánnyal csókolózni, vagy egy fiúnak egy fiúval. Más szóval, profi és kitervelt módon agymossák a sorozattal a gyerekeket a homoszexuális propagandával már hétéves kortól!

  • Ön szerint sem elfogadható a gyerekek ilyen módon való manipulálása? Fejezze ki a véleményét és felháborodását a Netflix felé a petíció aláírásával!

Amint el tudja képzelni, a sorozat világszerte felháborodást váltott ki a szülők körében. Szülőként nem lehetünk nyugodtak, ha gyermekeink a Netflixen néznek „gyerekműsort”, mivel a felület az LMBTQ-agymosás terepévé vált.

  • A labda a Netflix térfelén van. Dönteniük kell, hogy az LMBTQ-lobbit vagy a családokat választják.

Az LMBT-lobbi egyre nagyobb mértékű kiszolgálása – nem lehet lassan olyan sorozatot találni, amelyben ne jelenne meg homoszexuális vagy transzgender történetszál – nem segítette a Netflix bevételeinek alakulását. Tavaly október óta a vállalat részvényeinek az értéke a harmadára zuhant, ezzel elérve azt a szintet, ahol a járvány kitörése előtt tartottak. Látszik, hogy nem tudták kihasználni a COVID-lezárásokat, amikor emberek százmilliói éltek bezárva hónapokon keresztül.

Korábban Önökkel együtt összefogtunk a Netflixen futó Paradise PD sorozat levételéért is, amely Jézust erőszakos és erkölcstelen karakterként szerepelteti.

A CitizenGO több mint félmillió aláírást vitt el a Netflix központjába emiatt. Két éve karácsonykor pedig, amikor egy másik istenkáromló történetet tettek közzé, több mint egymillió tiltakozót mozgósítottunk.

A közelmúltban sikert arattunk Latin-Amerikában. Petíciót indítottunk, miután a DirecTV illetékesei arról tájékoztatták az EWTN katolikus tévécsatornát, hogy júliustól eltávolítják a csatornát a hálózatukról. Az EWTN csatorna nagyszerű szolgálatot tesz a keresztény világnak, több millió nézője van világszerte. Miután tagjaink összefogtak, és 75 000-ren írtak a DirectTV vezetőinek, kifejezve, hogy fontolgatják a szerződésüktől való elállást, a DirectTV elállt a döntéstől. Bár a Netflix nagyobb a DirectTV-nél, egy idő után meg fogja érezni a több millió keresztény kiállása folytán bekövetkező bevételkisesést. Összegyűjtjük a fogyasztók és a potenciális fogyasztók véleményét, és eljuttatjuk őket a Netflix vezetéséhez.

A kampány aláírói e-mailt küldenek a Netflix vezérigazgatójának, majd az aláírásokat elvisszük a Netflix központjába, hogy biztos megkapják őket.

  • Üzenjen a Netflixnek Ön is!

Legyünk sokan, hogy meghallják a hangunkat. Kérem, írja alá, majd ossza meg a petíciót ismerőseivel is:

ITT ÍRHATÓ ALÁ

Köszönöm a gyermekek ártatlansága melletti elkötelezettségét! 

Schittl Eszter

citizengo.org – Pesti Hírek

Ez is érdekelhet

A bajor miniszterelnök kitiltja a genderezést a tartományi iskolákból, hivatalokból

Jónás Levente

„Szerelemből született” – Hogyan?

Jónás Levente

A szörnyeteg, aki a világra szabadította a genderideológiát

Jónás Levente

Ez a weboldal cookie-kat használ az élmény javítása érdekében. Feltételezzük, hogy ez rendben van, de ha szeretné, leiratkozhat. Elfogadom Bővebben