Forró drót kiemelt közbátorság

Florida a gyermekvédelmet választotta

Márki-Zay Péter itthon eltörölte volna, Florida kormányzója nemrég írta alá a gyermekvédelmi törvényt a Disneylandnek otthont adó államban. A rajzfilmóriás 50 milliárd dollárt bukott az LMBTQ propaganda mesékbe szövése miatt. Jeff Morell kommunikációs igazgató (a Pentagon korábbi szóvivője) lemondásra kényszerült.

A Disney végképp kihúzta a szülőknél a gyufát, amikor bejelentette, hogy – a magyaréhoz hasonló – gyermekvédelmi törvény miatt a jövőben a mesefigurák 50 százaléka LMBTQ+ vagy más kisebbség tagja lesz (transznemű hőseik és nyíltan felvállalt meleg meséik már eddig is voltak). Több tüntetés is zajlott a floridai Disney World parknál, amit szintén át akartak alakítani a homoszexualitás és a transzneműség jegyében.

„Florida államban a szülők szerepe a legfontosabb a gyermekeink oktatását, jólétét és egészségét illető ügyekben. Ebből nem engedünk. Nem érdekel, hogy a sajtó miképpen reagál, nem érdekel, mit mond majd Hollywood, és nem érdekel az sem, hogyan reagálnak majd a nagyvállalatok. Nem hátrálok.” – ígérte kormányzó a „Szülői jogok az oktatásban” című jogszabály aláírásakor.

(A republikánus szavazók 90%-a, a demokraták fele, azaz a választók döntő többsége támogatja az intézkedést.)

Amikor a Disney még több mesehős torzítását vizionálta, a floridai kormányzó megvonta a cég adómentességét: a részvényesek is érezték a pofont.

A mesegyár a genderlobbi miatt elvesztette értékének közel harmadát a tőzsdén – a morális értékvesztésből fakadó hosszú távú kárt pedig számszerűsíteni sem lehet. A pénz beszél, a gyermekek lelkével hazárdírozók pedig csak ebből értenek.

Tiszta sor. Ron DeSantis republikánus kormányzó Florida valódi hőse, aki bátran és okosan szállt szembe a démoni erőkkel a gyermekek és a világkedvenc klasszikus mesehősök védelmében. Le a kalappal előtte!

fb – Pesti Hírek

Ez is érdekelhet

VIDEÓ: Bagdy Emőke – Van egy világerő, ami függővé akar tenni minket (Második rész)

Jónás Levente

VIDEÓ: Bagdy Emőke – Önmaguktól is meg kell védeni a gyermekeinket! (Első rész)

Jónás Levente

Videójátékoktól szívhalált halt gyermekek

Jónás Levente

Ez a weboldal cookie-kat használ az élmény javítása érdekében. Feltételezzük, hogy ez rendben van, de ha szeretné, leiratkozhat. Elfogadom Bővebben