Forró drót kiemelt közbátorság nemzetellenzők

Göncz Árpád arcképe: Szégyen!

A száz éve született Göncz Árpád arcképével tapétázták a ki a fővárost, ahol egyébként mára egy róla elnevezett városközpont és metróállomás is létezik. Nem lakónegyedet, nem metróállomást, de még egy dűlőt sem lett volna szabad elnevezni Göncz Árpádról! A budapesti libernyák vezetés semmit nem érő, politikai szélhámosságaként értékelhető klímavészhelyzet kihirdetését követően, második látszatintézkedéseként, az időtlen idők óta Árpád-híd metróállomásként ismert csomópont Göncz Árpád városközponttá nevezte át.

Göncz Árpád köztársasági elnökként – az egyébként nem is létező elnöki hatalmával visszaélve – ott akadályozta a demokratikus berendezkedés kiépítésének a folyamatát, ahol csak tudta, illetve ahol és amikor megparancsolták azt neki a „gazdái”.

„Teljes mellszélességgel” támogatta a törvényesen megválasztott Antall-kormány elleni puccsot – a taxisblokádot. Az első szabadon választott Parlament által elfogadott médiatörvény elszabotálásával, és számtalan más fontos kérdésben antidemokrataként viselkedett: nem az ország, a nemzet érdekei vezérelték, csupán egy szűk csoportéi!

Egy közepes képességű, akaratgyenge SZDSZ-es pártkatona volt csupán.

Külföldi sajtóorgánumoknak magyar köztársasági elnökként (!!!) az országot lejárató nyilatkozatokat tett.

Ha a magyarországi rendszerváltoztatás elsikkasztásának két fő személyi felelősét kellene megnevezni, akkor Sólyom László mellett Göncz Árpád neve szerepelne a listán. Hazaáruló módjára viselkedtek és „működtek” mindketten!

Göncz egy „karakter nélküli” jelentéktelen ember volt, akit bábként rángatott a háttérhatalom hazai szervezete, az SZDSZ.

Szégyen, hogy egyáltalán szóba jöhetett a neve egy közterület elnevezése kapcsán.Szégyen, hogy Gyurcsányék az arcképével árasztották el a magyar fővárost!Nem lenne gerincünk, ha mindezeket szó nélkül hagynánk!

Mészáros László – a Patrióta Európa Mozgalom alapítója

fb – Pesti Hírek

Ez is érdekelhet

Miért fáj ennyire a Blokád, kedves baloldaliak? Tán csak nem azért, mert újraértelmezi a balliberális kánont?

Jónás Levente

Így hazudik Putyinról egy feketeöves eszdéeszes „akadémikus”

Jónás Levente

Egy sokatmondó „beszéd”

Jónás Levente

Ez a weboldal cookie-kat használ az élmény javítása érdekében. Feltételezzük, hogy ez rendben van, de ha szeretné, leiratkozhat. Elfogadom Bővebben