abszolút abszurd Forró drót kiemelt

Használhatna-e Oroszország atomfegyvert, ha Lengyelország csapatokat küldene Ukrajnába?

A valószínűsége 0 százalék. Oroszország egyszerűen szét fogja zúzni Lengyelországot. A lengyel hadsereg olyan vékony, mint egy ostya. Legtöbbjük sorkatona. Fegyvereik többsége régi, rossz állapotban lévő szovjet korabeli fegyver. Nincsenek kiképezve, és nem tudják, hogyan kell használni a tüzérséget.

A Sivatagi Vihar hadművelet, a nagy amerikai győzelem: ott voltam, és úgy gondoltam, hogy jól csináltuk. Az egész hadművelet során 60 000 tüzérségi lövedéket lőttünk ki. Az egész Sivatagi Viharban!

Az oroszok naponta 50.000 lövedéket lőnek ki Ukrajnában!

És most Lengyelország be akar lépni Ukrajnába a szánalmas hadseregével, a sorkatonáival, akik soha semmit nem csináltak. Igen, vannak különleges erőik, van egy partraszálló hadosztályuk, de a többi…

Ki fogják irtani őket, egy percig sem bírják ki. Ha nincs tüzérséged, ne menj bele ebbe a játékba!

A NATO-nak nincs tüzérsége Európában. Azt fogják mondani: nem, nem, mi igen, 300-an vagyunk a NATO-ban. Az oroszoknál ennyi van egy egységben. És tudják, hogyan kell használni.

Nem kell majd atomfegyvert bevetniük Lengyelország ellen, mert a lengyel hadsereget közvetlenül a határon megsemmisítik.

És egyetlen amerikai sem tudja, hogyan küzdjön ellene. Az elmúlt 20 év során az egész hadseregünk pánikba esett, amikor egy-két aknavetőgránát eltalálta. Az oroszok 4000 lövedéket lőnének ki a kerületünkre, és az megszűnne létezni. Kb. így! Vízszintes talaj lenne.

Az USA megtanult egy-két dolgot, amikor az irániak 12 rakétát lőttek ki a bázisukra. Az ottani emberek egyszerűen megdöbbentek! De ha az oroszok úgy döntenek, hogy a bázist a földdel teszik egyenlővé, akkor akár 100 rakétát is kilőnek, és vége. Az oroszok tökéletesítették a tüzérségi hadviselést, minden a helyén van, a rendszer működik.

És az oroszok ellen fogunk menni? Nem! A lengyel hadseregnek esélye sincs. Zéró! És ezt ők is tudják.

„Ororszország elpusztítja őket, Lengyelországnak tudnia kell ezt” (magyar felirat: automatikus fordítás magyar nyelvű beállítása!)

Scott Ritter katonai elemző, USA

Scott Ritter News (youtube) – fb – Pesti Hírek

Ez is érdekelhet

Vigyázó szemetek Varsóra vessétek!

Jónás Levente

Migránsokat hívott az új lengyel vezetés a varsói parlamentbe

Jónás Levente

VIDEÓ: A lengyelek is részt vettek az Oroszország területére való betörésekben

Jónás Levente

Ez a weboldal cookie-kat használ az élmény javítása érdekében. Feltételezzük, hogy ez rendben van, de ha szeretné, leiratkozhat. Elfogadom Bővebben