Forró drót great/fake reset? kiemelt

Holland Great Reset: migránsotthonokat építenének a gazdák lefoglalt földjein

Eva Vlaardingerbroek holland politikai kommentátor a Breitbart Newsnak azt mondta, hazáját a Nagy Újraindítás (Great Reset) program „kísérleti modelljeként” használják.

Az Alex Marlow-nak adott interjújában Eva Vlaardingerbroek elmondta, hogy

az olyan országokat, mint Kanada és Hollandia, a Világgazdasági Fórum és más globalista elitek állomáshelyéül használják annak érdekében, hogy kísérletezhessenek a társadalom átalakítására irányuló radikális terveikkel.

A holland kormány jelenleg is harcban áll a gazdákkal, akik traktorjaikkal országszerte leállították a kritikus infrastruktúrát, tiltakozásul az ellen, hogy azzal az indokkal akarják lefoglalni földjeiket, hogy megfeleljenek az Európai Unió vadvédelmi és emissziós előírásainak.

Eva Vlaardingerbroek elmondta: a holland mezőgazdaság elleni támadásnak komoly gazdasági következményei lehetnek, kiemelve, hogy Hollandia a világ második legnagyobb mezőgazdasági exportőre. Hozzátette: az ország Európa legnagyobb húsexportőre és a világ ötödik legnagyobb tejtermék-exportőre is, és szerinte ezek az iparágak lesznek a Nagy Újraindítás program fő célpontjai.

A liberális-globalista Mark Rutte miniszterelnök vezette koalíciós kormány regnálása alatt Hollandia kötelezettséget vállalt arra, hogy 2030-ig 50 százalékkal csökkenti az állattenyésztés által termelt nitrogénkibocsátást, hogy így megfeleljen az EU Natura 2000 programjának, amely előírja a tagállamok számára, hogy megvédjenek bizonyos, Brüsszel által ökológiai szempontból veszélyeztetettnek ítélt területeket.

Ez azt jelenti, hogy egyes területeken akár 95 százalékkal is csökkenteni kell majd a kibocsátást; becslések szerint az ország mezőgazdasági területeinek 30 százalékát érintheti a változás.

demokrata – Pesti Hírek

Ez is érdekelhet

Új világrend és a magyarok – Korkép / Körkép / Kórkép mai magyar szemmel (Pesti Hírnök korelemző vélemény)

Jónás Levente

10+1 kérdés az „új világrendről” (Pesti Hírnök vélemény)

Jónás Levente

Soha többé! (Pesti Hírnök vélemény – ÚJRATÖLTVE)

Jónás Levente

Ez a weboldal cookie-kat használ az élmény javítása érdekében. Feltételezzük, hogy ez rendben van, de ha szeretné, leiratkozhat. Elfogadom Bővebben