Forró drót great/fake reset? kiemelt Videó

Hoppá… Felvételen, ahogy Bucsában az ukrán katonák elhelyzik a holttesteket (+videó+18!)

A felvételen minden kétséget kizáróan ukrán katonák láthatók, amint holttesteket helyeznek el (állítanak be). A Pesti Hírek nem foglal állást. Sem sok ezer, sem egyetlen felvétel sem perdöntő bizonyíték a háborúban. Néha azonban egyetlen információ, körülmény, részlet mindennél bizonyítottabbá teheti meggyőződésünket. A Pesti Hírek ezt rá bízza Olvasóira. És felteszi az egyetlen feltehető kérdéspárt:

Melyik a valószínűbb?

A játékos és a játék is ugyanaz: újra meg újra végigjátsszuk?

Hogy egy színész-oppurtunista kap a lehetőségen, és – ahogy tette ezt eddig is – színpadnak használva a csatateret, bernedeztet egy globalo-felháborító incidenst? Egy Von der Leyen látogatással hitelesítve, akár. Akárhogyan is, de ezt félő, majd csak a távlati történészi szakma tudja igazolni.

Avagy az orosz csapatok dühödt és kétségbeesett visszavonulása elszabadított valami olyan embertelen indulatot, amelyet embertől csak hosszú háborúkban tapasztaltunk; majd ennek áldozatául esve, semmit sem törődve a következményekkel és a nyílt színen hagyott – beismeréssel felérő – árulkodó holttestekkel, egyszerűen tovább álltak? Akár harcászati üzenettel, akár bosszúból, mindenképpen súlyos háborús bűncselekmény, ami valóságcentrikus kivizsgálást követő felelősségrevonásért kiált.

oroszhírek – Pesti Hirek

Ez a weboldal cookie-kat használ az élmény javítása érdekében. Feltételezzük, hogy ez rendben van, de ha szeretné, leiratkozhat. Elfogadom Bővebben