kiemelt nemzetellenzők

Karácsony küzd a karácsonnyal

A fényvillamos is kilőve idén, így tud spórolni akár pár százezret is a főváros – gátlástalan képmutatásával lassan rekordot dönt a balliberális megélhetési politikus archetípusa.

Budapesten mindig nagyon hangulatos, amikor elkezdődik a karácsonyi készülődés: ünnepi díszbe öltözik ilyenkor a város.

De idén szomorúbb a helyzet.

A Karácsony Gergely-féle városvezetés nem csinál díszkivilágítást azért, hogy megspóroljon 28 millió forintot – ami elenyésző tétel az éves 400 milliárdos költségvetésben, annak kevesebb, mint tízezred (!) része.

Ugyanennek esett áldozatául a fontos városképi elem, a hangulatos fényvillamos. A fényfüzérekkel díszített, szívet melengető „csillamosok” nagy örömet okoztak gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt.

A főpolgármester ettől foszt meg most minden budapestit és Budapestre látogatót – miközben saját maga és sleppje dúskál a közpénz-kifizetésekben.

A Városháza ismét világossá tette, ha valamin tudnak spórolni, az bizony nem a parkoló órák üzemeltetési költsége, nem a tanácsadók éves tízmilliós prémiuma, nem a rovarhotelek, de még csak nem is a húsfogyasztás mennyisége a hivatalban, hanem

bizony, az a fránya keresztény ünnep: a karácsony.

Steve

Ez is érdekelhet

BEST OF 2023! – A közalkalmatlanok városházi kasztja (Pesti Hírnök vélemény – FRISSÍTVE)

Jónás Levente

BEST OF 2023! – Karácsony az ukrán frontra küldené az összes kárpátaljai magyart! (Pesti Hírnök vélemény)

Jónás Levente

Lassan útlevelet válthatunk Budapestre

Jónás Levente

Ez a weboldal cookie-kat használ az élmény javítása érdekében. Feltételezzük, hogy ez rendben van, de ha szeretné, leiratkozhat. Elfogadom Bővebben