Forró drót kiemelt PROGRESSZOR

„Sok az iskolában 11-13 éves szexmunkás, kell a gyermekprosti-gendertámogató könyv…”

Észak-Virginiában a rendőrség nyomozni kezdett, miután egy középiskolai könyvtáros megvédett egy gyermekprostitúciót támogató gender-ideológiai könyvet, mivel szerinte az iskola 11–13 éves diákjai közül sok a szexmunkás.

Egy döbbent Loudoun megyei tanár a rendőrséghez fordult, miután a könyvtáros, Stefany Guido egy meglehetősen furcsa megjegyzést tett egy megvásárolható LMBTQ-propaganda könyvvel kapcsolatban.

Egy szülő a Twitteren talált egy könyvet „Seeing gender” címmel, amely tartalmazott egy „A szexmunka nem rossz” című fejezetet.

A Daily Wire eltitkolja a tanárnő nevét, aki szólt a rendőrségnek, hogy az általa irányított tanulók veszélyben lehetnek.

Az ember elcserélheti a szexet vagy a szexuális tevékenységet olyan dolgokra, amelyekre szüksége van, például „élelmiszerre, lakhatásra, hormonokra, drogokra, ajándékokra vagy egyebekre.”

– olvasható a könyv egyik megdöbbentő részletében.

„A prostitúció olyan munka, mint a bolti eladó, az építész vagy a szabadúszó író. Sajnos mindannyiunknak dolgoznia kell, hogy megélhessen. Vannak, akik utálják a munkájukat, és vannak, akik szeretik – ugyanez vonatkozik azokra is, akik szexmunkát végeznek. Sajnos a szexmunkát általában félreértik.”

– áll a könyvben.

A Sterling Middle School tanára elment az iskola könyvtárába, miután meglátta a szülő tweetjét a könyvről, hogy megtudja, valóban elérhető-e a diákok számára.

Guido előkereste és megvédte a könyvet.”
– mondta a tanár a rendőrségnek.

Arról kezdett beszélni, hogy vannak olyan gyerekek, akik szexmunkát végeznek, és ettől úgy érzik, érvényesülnek. Tanárként, ha egy diák odajön hozzád, mert bántalmazzák, azonnal a rendőrséghez kell fordulnod.”

Guido állítólag azt mondta, hogy a könyvet nyolcadikosoknak szánta. A tanár megkérdezte azt is, hogy mi történik, ha egy hatodik osztályos diák megtalálja a könyvet? A könyvtáros azt válaszolta, beszél velük erről.

„A tanár szerint ez olyan, mint egy tankönyv arról, hogyan kell a testüket eladni a hormonterápia miatt”

– mondta. A könyvtáros szerint a könyvben nincs pornográfia, így ez nem számít.

A felvételen Jamie Holben, a középiskola korábbi dolgozója megjegyezte, hogy az iskola rossz környéken van, ahol a nyomozók okkal feltételezik, hogy gyermekkereskedelem történt.

A könyvtáros, Guido korábban aktívan foglalkozott politikai és kulturális kérdésekkel. Többek között 2017-ben egy transznemű demokrata politikai jelöltre gyűjtött szavazatokat.

Úgy éreztem, hogy valóban hatással vagyok a politikára – amely a múltban mindig áthatolhatatlannak tűnt. Nagyon hálás volt kimenni, és pozitívan kommunikálni a szavazókkal.”
– mondta.

Az iskola másik könyvtárosa, Lisa Buffi egy 17 oldalas listát készített az „LMBTQ+ könyvekről” gyerekeknek, például

egy képeskönyvet rímekkel, amely arra ösztönzi a fiúkat és a lányokat, hogy figyelmen kívül hagyják a gyakori nemi sztereotípiákat, illetve egy másik könyvet egy olyan fiúról, aki átkerül egy új iskolába, és lányként kezdi az életet,

Meg még sok más „remekművel” is rendelkezik: The Bride Was A Boy, a Boy Meets Boy és a Being Jazz: My Life as A (Transgender) Teen címmel. Továbbá támogatta egy meleg csoport azon törekvését is, hogy könyveket adományozzanak a könyvtárnak.

Az American Library Association egyre gyakrabban népszerűsít különféle képregényeket a gyerekeknek, amelyek nyílt szexuális üzeneteket is tartalmaznak.

888 – Pesti Hírek

Ez is érdekelhet

Csődhullám söpör végig Amerikán

Jónás Levente

BEST OF 2023! – United Fakes of America III.: America FAKES You! (Pesti Hírnök vélemény)

Jónás Levente

A bajor miniszterelnök kitiltja a genderezést a tartományi iskolákból, hivatalokból

Jónás Levente

Ez a weboldal cookie-kat használ az élmény javítása érdekében. Feltételezzük, hogy ez rendben van, de ha szeretné, leiratkozhat. Elfogadom Bővebben