Forró drót kiemelt nemzetellenzők

Tudod, miért nyert itt zsinórban kétharmaddal a Fidesz?

„Kedves” ellenzéki „honfitársam”! Igen, te ott, aki most is a Telex kommentfalán hörögsz. Tudod miért nyert itt zsinórban négyszer kétharmaddal a Fidesz? Nem azért, mert mindenki annnyira szereti őket. Hanem azért, mert ennyire undorodik tőletek. És nem, nem a politikusaitoktól.

Lehet, hogy hülyeségeket beszélnek, de van annyi rutinjuk a szakmában, hogy el tudják játszani, hogy érdekli őket a nép sorsa. Jó, egy Márki-Zay vagy egy Niedermüller mindenkinek ellenszenves, de egy diplomatikusan fogalmazó Dobrevről, egy bárgyún vigyorgó hiperpasszív Karácsonyról, vagy egy egyébként jó bőr Cseh Katalinról nem az az átlag választó első gondolata, hogy mekkore undort kelt benne. A Kunhalmitok meg olyan szinten buta, hogy legtöbbször még haragudni sem tudunk rá.

Az ország népe tőled undorodik. Igen, tőled személyesen, meg a klónjaidtól. Az egybitesre butított zsigeri világképedtől, attól, hogy neked még arról is az O1G jut eszedbe, ha kölyöktigris születik az állatkertben, hogy mindenre reflexből köpködsz, akinek szerinted kicsit is köze van a kormányhoz (legyen az a világ legjobb úszónője, a kisgyerekes anyukák, az ország hadserege vagy az antiterrorista egysége). És fordítva is, az emberiség mocskát is a kebledre öleled, ha kormányellenességet érzel.

Nyíltan drukkolsz bárkinek a futballválogatottunk ellen, a himnuszunkat fütyülő angol csőcselék neked jogosan felháborodott szurkoló, a boglyafejű szélsőbalos Sargentini a demokrácia bajnoka, a magyarverő ukrán soviniszta az európai értékek védelmezője, a rendőreinket a határon dobáló iszlamista szegény menekült, a világszerte gyűlölt kőbunkó Ryanair-vezér meg gazdasági szabadságharcos.

Minden választás előtt fenyegetni kezdesz minket, hogyan fogsz a győzelmed után elszámoltatni/kifosztani/ felnégyelni/kerékbe törni (mondjuk csak neten, mert ha az utcán összefutunk, neked csak a lehajtott fej és a fal mellett sunnyogás marad), majd mikor a választás éjszakáján rádöbbensz, hogy már megint veletek törölték fel a padlót, jön az óvodás szintű csalás emlegetés, a vidékizés, az átkozódás, a krumplizás (mondjuk az mindent elmond, hogy még szerinted is olyan gyengék a jelöltjeitek, hogy 2 kg krumpli is jobb alternatíva a népnek náluk). És csodálkozol, hogy ilyen szép szavak után nem akar senki átszavazni rátok.

Szóval tőletek undorodunk. Olyan szinten, hogy egy levegőt sem akarunk szívni veletek. ÉS tudom, hogy ti se velünk. Erre ott a pofonegyszerű megoldás, amit minden választási vereség után belengettek (most nem az utcai megoldásokról beszélek, mert ahhoz se ütőerőtök, se tökeitek nincsenek). Fogjátok meg az útleveleteket, és húzzatok el egy melegebb éghajlatra! Menjetek Bezzegromániába vagy Bezzegnyugatra (ajánlom Bezzegmarseille-t vagy Bezzegmalmöt), vagy bárhova, amiért eddig szóban annyira odavoltatok. Nem ejtünk értetek könnyeket! Eddig is csak sűrűbben voltunk veletek, nem többen.

Ígérem, ha ezt megfogadjátok, az utolsót a saját hátamon viszem ki Ferihegyre. Még akkor is, ha az a 200 kilós Schmuck Andor lesz.

(gerilla – Franciaország)

Trollkocsis (fb) – Pesti Hírek

Ez is érdekelhet

Állampolgárok

Jónás Levente

BEST OF 2023! – DEZUNIONIZMUS (Pesti Hírnök vélemény)

Jónás Levente

Egy ír középiskolás tankönyvben Orbán Viktor = propaganda (Pesti Hírnök vélemény)

Jónás Levente

Ez a weboldal cookie-kat használ az élmény javítása érdekében. Feltételezzük, hogy ez rendben van, de ha szeretné, leiratkozhat. Elfogadom Bővebben