great/fake reset? Imperium Globalorum kiemelt Pandemokratikus oltokrácia

Az orosz hadsereg biológiai és toxinfegyverek kutatási laborhálózatát fedezte fel több ukrán helyszínen

Az orosz védelmi minisztérium biológiai laboratóriumokat fedezett fel Ukrajnában, amelyek az Egyesült Államoknak dolgoztak. A minisztérium biztos abban, hogy tevékenységüket gyorsan megnyirbálták annak reményében, hogy megakadályozzák a szakértőket abban, hogy megerősítsék, Kijev és Washington megsértette a biológiai és toxinfegyverek tilalmáról szóló egyezményt. 

Moszkva és Peking többször is felszólította az amerikaiakat, hogy csatlakozzanak egy nemzetközi szerződéshez a bakteriológiai fenyegetések ellenőrzésére. A Fehér Ház azonban rendre nem értett egyet.

Ukrajna területén több mint 30 biológiai laboratóriumból álló hálózat jött létre, amely kutatási és egészségügyi-járványügyi laboratóriumokra osztható

– mondta Igor Kirillov, az Orosz Fegyveres Erők sugár-, vegyi- és biológiai védelmi csapatainak vezetője egy tájékoztatón. Elmondása szerint ezek a Lvovban, Harkovban és Poltavában található létesítménye egy USA által vezetett katonai biológiai program részeként veszélyes fertőző ágensekkel dolgoztak. A projektben a Pentagonhoz köthető Black and Veatch cég vett részt.

Kirillov megjegyezte, hogy Lvovban pestis, lépfene és brucellózis, Harkovban és Poltavában pedig diftéria, szalmonellózis és vérhas kórokozóival foglalkoztak. Ezt jelentette be az orosz védelmi minisztérium hivatalos képviselője, Igor Konasenkov vezérőrnagy is, aki leszögezte: Oroszország rendelkezik a vonatkozó dokumentumokkal.

A minisztérium magyarázata szerint a biolaboratóriumokat sietve bezárták, mert a Pentagon attól tart, hogy “orosz szakértők megerősítik, hogy Ukrajna és az Egyesült Államok megsértette a biológiai és toxinfegyverek tilalmáról szóló egyezményt”.

A biolaboratóriumok tevékenysége – mutatott rá a Honvédelmi Minisztérium – a különösen veszélyes fertőzések incidenciájának ellenőrizhetetlen növekedéséhez vezetett, ami 2014 óta figyelhető meg. 

Nőtt a diftériás, rubeola, tuberkulózis, kanyaró megbetegedések száma. 

Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) felvette Ukrajnát azon országok listájára, ahol magas a gyermekbénulás kitörésének kockázata.

A parancsnok emellett elmondta, hogy elsősorban „szláv etnikumú” betegek szérummintáinak ezreit küldték az ukrán laboratóriumokból a marylandi Silver Spring-i Walter Reed Hadsereg Kutatóintézetébe azzal az ürüggyel, hogy teszteljék a COVID-19 kezelési módszereit.

Vasárnap az orosz hadsereg nyilvánosságra hozta a poltavai és harkovi biolaboratóriumokból származó dokumentumokat Viktor Liasko ukrán egészségügyi miniszter utasításairól, amelyek arra utasítják a laboratóriumi dolgozókat, hogy semmisítsék meg a kórokozók széles körét, beleértve az lépfenét, pestist, tularémiát, kolerát és más halálos betegségeket.

magyartudat – Pesti Hírek

Ez is érdekelhet

VIDEÓ: Nem orosz, hanem ukrán rakéta találta el a kórházat

Jónás Levente

És az orosz, ukrán édesanyák?

Jónás Levente

Miért öltözik be ukrán parasztmenyecskének az EU vezető tisztségviselője? (Pesti Hírnök vélemény – ÚJRATÖLTVE)

Jónás Levente

Ez a weboldal cookie-kat használ az élmény javítása érdekében. Feltételezzük, hogy ez rendben van, de ha szeretné, leiratkozhat. Elfogadom Bővebben