a 22-es csapdája Forró drót kiemelt

Egy konkrét ajánlat – Háború és béke

A Nyugatnak fel kellene ajánlania Oroszország számára a megfelelő biztonsági garanciákat az orosz csapatok visszavonásáért cserébe.

  • Ukrajna NATO-n kívül mindörökre, külön szerződésben rögzítve (ahogyan Kuba sem lépett be soha a Varsói Szerződésbe)
  • Amerikai fegyverektől mentes Ukrajna (ahogyan a Szovjetunió kivonta 5 rakétaezredét és 47 000 katonáját Kubából 1962-ben)
  • Az ukrán állam föderalizálása, a nemzeti kisebbségek autonómiájával, orosz Krím (ahogyan Kuba a Guantanamo-öböl régióját átengedte USA-nak, hogy az biztosíthassa a számára szükséges geostratégiai pozíciót a karibi térségben)

Ebben az esetben le lehet állítani a háborút, mert egy ilyen ajánlat orosz részről okafogyottá teszi a határai mentén kifejtett katonai erőfeszítéseket és úgy tudja visszavonni a csapatait, hogy közben a céljainak elérését hirdetheti.

Ugyanakkor, ha a Nyugat továbbra is úgy kezeli Ukrajnát, mint egy USA- , EU-, NATO-tagállamot, ha a Nyugat nem engedi el Ukrajnát, akkor az oroszok be fogják dönteni az egész világot.

Ha a Nyugat nem tekinti opciónak, hogy az Ukrajnának szánt szerepet átgondolja, ha nem tekinti opciónak, hogy megnyugtassa az oroszokat, hogy egy minimális okot is adjon nekik a leállásra, a csapatainak visszavonására, hanem nyíltan az Oroszország feletti teljes katonai-gazdasági győzelmet tűzi ki célul,

akkor Oroszország totális háborút fog hirdetni.

Ha a Nyugat nem engedi el Ukrajnát, akkor az oroszok bedöntik az egész világot, akkor is, ha összeomlik a gazdaságuk, ha széthullik a társadalmuk, akkor is, ha teljes vereséget szenvednek. Mindent meg fognak semmisíteni, amit csak tudnak, amit csak érnek, mielőtt Oroszország elpusztul.

Olyan eshetőség nincsen, hogy Oroszország elfogad egy nyugati irányítású, ruszofób, állig felfegyverzett Ukrajnát a határainál. „Akkor már inkább a nukleáris holokauszt.” — ez az orosz döntéshozók álláspontja.

A Nyugat választhat: visszalép egyet Ukrajnából, vagy lll. Világháború.

Ha a Nyugat társadalma el akarja kerülni a totális, interkontinentális háborút, akkor rá kell vennie a SAJÁT politikai elitjét, hogy hagyják Oroszországot lélegezni, ne rakjanak tüzet a köszöbénél, ne fogjanak fegyvert a fejéhez.

A Nyugatnak nem kell azt tennie, amit Oroszország mond. A Nyugatnak csak nem kell azt az egy dolgot tennie, amit Oroszország nem akar.

Bizonyítsa be a Nyugat, hogy nem akar totális háborút Oroszországgal. Bizonyítsa be a társadalmának, hogy nem a milliárdosok irányítanak. Bizonyítsa be, hogy nincsen összeesküvés.

☮️🕊✌️Béke!

globális kihívások – Pesti Hírek

Ez is érdekelhet

Dánia a „teljes tüzérségét” átadja Ukrajnának (+videó)

Jónás Levente

Az ukránok robbanthatták fel az Oroszországot Kínával összekötő vasútvonalat (+ videók)

Jónás Levente

VIDEÓ: Megsemmisítették az oroszok legmodernebb hadihajóját az ukránok

Jónás Levente

Ez a weboldal cookie-kat használ az élmény javítása érdekében. Feltételezzük, hogy ez rendben van, de ha szeretné, leiratkozhat. Elfogadom Bővebben