Forró drót kiemelt közbátorság

Lassan oda jutunk, hogy „Yankees go home!“ meg „Vesszen Ukrajna!“?

Pár éve, ha valaki olyat írt, hogy háttérhatalom, akkor az egy félbolond volt, aki elhisz minden mesét. Aztán szép lassan kiderült, hogy van Bilderberg csoport, van davosi világgazdasági fórum, ahol meghirdetik a The Great Reset programot, amellyel ott és akkor Trump elnök szembemegy. Ezek után Trump elnököt megbuktatja több tízezer halott szavazó és kiderül, hogy az USA választási rendszere amúgy egy merő káosz és törvénytelenség, amelyet a Demokrata Párt tetszés szerint manipulál, minden jogi következmény nélkül.

Figyeld a folyamatokat!

Pár éve, ha valaki olyat írt, hogy az EU egy korrupt bagázs plusz gittegylet keveréke, akkor azt megvetették, kiközösítették a szélsőséges nézetei miatt. Aztán lassan kiderült, hogy csak a legutolsó sztorit idézzem, hogy Ursulánk sms-ben rendelt eszméletlen pénzekért brutális mennyiségű vakcinát a Pfizertől, egy rendesen lebonyolított versenytárgyalást hanyagolva, majd törölte az üzenetváltásait.

Mindeközben mindenféle színes szemüvegkeretekkel felfegyverkezett bazári liberálisok nyálukat köpködve az előttük ülő tarkójára, tele pofával szidják Magyarországot a jogállam hiánya miatt. Hiányolják a hiénák az átlátható versenytárgyalásokat.

Figyeld a folyamatokat!

Még boldog kancellár korában Angela Merkelt a CIA lehallgatta. Merkel úrhölgy volt az, aki Németországnak és ezen belül a fél EU-nak biztosította az olcsó orosz energiát, egy hosszútávú Európa – Oroszország stratégiai szövetség keretein belül. Akkor valaki azt merészelte írni, hogy a CIA tulajdonképpen ezt jó szándékkal tette, hogy „vigyázzon“ Angélára. Vigyázzon. Érted, ugye? Vigyáztak rá…

Aztán szépen lassan eljöttek a különböző kijevi forradalmak, addig csavarva a történetet, hogy egy madzagon rángatható ripacs legyen Ukrajna elnöke és az USA az utolsó ukránig harcba küldje őket Oroszország ellen. Azt, hogy Oroszország ütött legelőször, most hagyjuk jó? Mindenki ismer olyan történetet, amikor a tanuló, mielőtt leül a székére, a mögötte ülő társa egy rajszöget tesz a feneke alá, amibe mit sem sejtve beleül a célszemély, aki hirtelen fájdalmában azonnal hátrafordul és egy irdatlan pofonnal leteríti az aljas társát… no persze őt küldik ki az osztályból, hiszen ő ütött először, mindenki látta!

Figyeld a folyamatokat!

Amikor elindult a betagozódásunk a Nyugatba, eufórikus örömeink közepette ünnepeltük az USA imponáló erejét, az EU csillogását és mindent, ami a fogyasztói társadalom üveggyöngye volt. Ha valaki közülünk akkor óva intett bennünket, azonnal leszidtuk, hogy nem lehet ilyen jurtából kimászott, mucsai maradi. Aztán szép lassan megtörténtek és megtörténnek a fenti események és elhűlve hallgatjuk az összeesküvés-elméletek helyett a valóságot.

A valóság pedig az, hogy ebben a században bennünket rabszolgábbá akarnak tenni, mint bárkiket is tett, bármilyen hatalom valaha, az emberiség történelmében. Azzal a nem elhanyagolható különbséggel, hogy a fizikai és szellemi teljesítményünkön kívül most már a lelkünket és a szívünket is rabosítani szándékoznak.

Ennek a folyamatnak a része a mostani Biden papa „vezetésével“ (LOL, ahogy mostanában jelezni szokták a féktelen nevetést) ez a Nyugat – Oroszország háború az Ukrajna nevet viselő terepasztalon, rajta már több mint 200 kárpátaljai magyar katona holttestével is.

Eretnek gondolat-e az, hogy lassan oda jutunk, hogy kimondjuk azt, amit a józan magyar eszünk már régóta gondolatként őriz, miszerint

takarodj USA az életünkből, Ukrajna meg jusson az isteni gondviselés sorsára?

Ma még kérdőjeleket rakok a mondataim végére, de ha ez így fog folytatódni, akkor ezek a sarlókérdőjelek kasza-felkiáltójelekké fognak kiegyenesedni…

Jéghideg tél és heves nyár vár ránk, ha nem teszünk valamit a saját magyar (szlovák, lengyel, szerb, stb) életünk érdekében.

Valamit tennünk kell! – így, felkiáltójellel.

Papp Sandor

fb – Pesti Hírek

Ez is érdekelhet

10+1 kérdés az „új világrendről” (Pesti Hírnök vélemény)

Jónás Levente

Soha többé! (Pesti Hírnök vélemény – ÚJRATÖLTVE)

Jónás Levente

BEST OF 2023! – United Fakes of America III.: America FAKES You! (Pesti Hírnök vélemény)

Jónás Levente

Ez a weboldal cookie-kat használ az élmény javítása érdekében. Feltételezzük, hogy ez rendben van, de ha szeretné, leiratkozhat. Elfogadom Bővebben