Forró drót kiemelt PROGRESSZOR

Oroszország a NATO bevonása ellenére is végigviszi az ukrajnai hadműveletet, az USA szerint Irán kapcsolódott be orosz oldalon

A NATO valóban bekapcsolódott az ukrajnai konfliktusba, de ez semmiképpen sem befolyásolja Oroszország céljait – mondta Dmitrij Peszkov, a Kreml szóvivője vasárnap a Rosszija-1-nek adott interjúban.

“A NATO valójában bekapcsolódott az ukrajnai konfliktusba. Ez azonban semmiképpen sem befolyásolja a mi céljainkat. Ennek ellenére a művelet folytatódik, és mi végig fogjuk csinálni”

– mondta a Moszkva. Kreml. Putyin című műsorban Pavel Zarubinnak.

“Nyilvánvalóan ez arra késztet bennünket, hogy mozgósítsuk gazdasági és egyéb erőinket. A kijevi rezsim egy dolog, de a NATO potenciálja egy másik dolog. Ez további terhet jelent. A lehetőségeink azonban képessé tesznek bennünket arra, hogy ebben a helyzetben is folytassuk a műveletet”

– jegyezte meg Peszkov.

Pesti Hírnök megjegyzés: Irán emlegetését az Izraeliek hallják meg elsőnek, vagyis a Fehér Ház külügyi lehetőséget biztosít Izrael bevonására a háborúba. Az oroszok üzenete pedig az, hogy a NATO ottléte esetén ők minden eszközt (is) bevethetnek.

oroszhírek – Pesti Hírek

Ez is érdekelhet

Csődhullám söpör végig Amerikán

Jónás Levente

BEST OF 2023! – United Fakes of America III.: America FAKES You! (Pesti Hírnök vélemény)

Jónás Levente

VIDEÓ: „Az USA megszállja Ukrajnát az eliten keresztül” – megdöbbentő vallomás az ukrán tábornoktól (magyar felirattal)

Jónás Levente

Ez a weboldal cookie-kat használ az élmény javítása érdekében. Feltételezzük, hogy ez rendben van, de ha szeretné, leiratkozhat. Elfogadom Bővebben