abszolút abszurd Forró drót kiemelt

A 25 éves belfasti lány halálba szolizza magát

Hannah Tittensor a napozás és a szoli rabja. A barnulási vágya lassan a halálba kergeti, de a 25 éves lány nem akarja abbahagyni. Olyan sötét már a bőre, hogy egyesek szerint eredetileg is színesbőrű.

A 25 éves belfasti lány függősége még tinédzser korában kezdődött. Akkoriban még önbarnítóval próbálkozott, de nem volt elégedett a hatással.

Egy idő múlva már rákapott a szolizásra, majd később a melanotanra. Ez utóbbi egy gyógyszerészeti termék, amit injekció és orrspray formájában szokás magunknak beadni. Ettől kiugró eredményt lehet elérni.

Az anyag, amit beadnak maguknak, nagyon veszélyes. Még csak tesztelési fázisban van, így senki nem tudja a hosszabb távon jelentkezhető mellékhatásait. Emésztőrendszeri zavarokat okoz, és elnyomja az étvágyat. A mellékhatások egyébként már jelentkeztek a nő testén.

Hannah-t egyáltalán nem érdekli, hogy a függősége halálhoz vezethet. Hetente háromszor 15 percig használja a szoláriumot. Az orvosok szerint, ha nem hagyja abba bele fog halni.

Ami a legrosszabb az egészben, hogy a családjában több rákbeteg is volt, köztük volt, akit a bőrrák vitt el. A lányt azonban ez cseppet sem érdekli. Ő itt és most akar élni és a megjelenésére koncentrálni. Nem foglalkozik a jövővel.

világunk – Pesti Hírek

Ez is érdekelhet

Keresztény hite miatt került börtönbe – ma, Európában (+petíció)

Jónás Levente

Ez a weboldal cookie-kat használ az élmény javítása érdekében. Feltételezzük, hogy ez rendben van, de ha szeretné, leiratkozhat. Elfogadom Bővebben