Forró drót kiemelt united fakes of america

Az orosz kormány elkezdte nyilvánosságra hozni az ukrán illegális laborok bizonyítékait (+videó)

Az orosz hatóságok rendelkezésére bocsátotta az orosz médiának azokat az ukrán dokumentumot, amelyek bizonyítják, hogy Zelenszkij elnöki rendeletet adott ki 2022 februárjában az ukrán védelmi titkosszolgálat vezetőinek, hogy meg kell semmisíteni azokat a dokumentumokat, szerződéseket melyek a Metabiota cég által üzemeltetett amerikai biológiai laboratóriumok személyzetének névsorát és az ott végzett kutatások adatait tartalmazza.

Február 22-én kezdték Zelenszkij utasítására megsemmisíteni a bizonyítékokat, azonban 24-én megindultak az orosz bombázók és a történet más irányt vett. A támadást Zelenszkijék felhasználták arra, hogy a híradókban azokat a tüzeket mutassák be orosz támadásnak, amikben az okmányokat próbálták elégetni.
Meg akarták semmisíteni továbbá a Hunter Biden METABIOTA biolaboratóriumával való bármilyen kapcsolatra vonatkozó összes számítógépes fájlot is 02.22.22-én, tehát azelőtt közvetlenül, amikor megkezdődtek az orosz légicsapások Ukrajnában.

Eredeti dokumentum ukránul, alatta az angol fordítás.

Emlékszünk arra a hírhedt videóra, amelyen az ukrán haderő dokumentumokat éget KÖZVETLENÜL az ukrán védelmi minisztérium épülete előtt Kijevben, Ukrajnában, február 22-én ugyanazon a napon amikor Zelenszkij elrendelte a bizonyítékok gyors megsemmisítését?

Tehát Oroszország csak nyilvánosságra hozta azt a kis részletet, amely szerint Zelenszkij aktívan elrejtette az ukrán együttműködést a Metabiotával, ami megerősíti, hogy Zelenszkij tudta, mi történik ott, tudta, hogy Oroszország ezért fogja megtámadni Ukrajnát, tudta, hogy léteznek laboratóriumok, stb.

Ez bizonyítja az ukrán kormány több mint bűnrészes ezeknek a biológiai laboratóriumoknak a működtetésében, és bizonyítja, tudták, hogy Biden amerikai elnök fia, Hunter Biden évek óta finanszírozták és ellenőrizték ezeket a biolaborokat ott.

Oroszország lassan hozza nyilvánosságra bizonyítékokat, és azt állítják, hogy még sok mindenük van. Az Egyesült Államok együttműködését kéri a dokumentációk, bizonyítékok kivizsgálásában, ez azonban valószínűleg nem fog megtörténni, hiszen Biden is közvetlenül felelős az emberiség elleni biológiai bűncselekményekért.

Számíthatunk-e az ENSZ-re, hogy megteszi ami a dolga lenne, és felelősségre vonja az Egyesült Államokat ?

Nem valószínű.

De Oroszország addig fog információkat és bizonyítékokat nyilvánosságra hozni, amíg meg nem teszik ezt. Oroszország diplomáciával próbálkozik, és ha az Egyesült Államok vezetőinek szándékában állna a béke megteremtése, nyilván beleegyeznének. Ez azonban aligha fog megtörténni.

informatialibera.ro – Pesti Hírek

Ez is érdekelhet

Miért öltözik be ukrán parasztmenyecskének az EU vezető tisztségviselője? (Pesti Hírnök vélemény – ÚJRATÖLTVE)

Jónás Levente

Itt vannak az igazi békepontok: Zelenszkij tíz háborús főbűne (Pesti Hírnök vélemény – ÚJRATÖLTVE)

Jónás Levente

„Csontos csirkemell szárnydarabokkal” – ez az ukrán baromfihús tiltott

Jónás Levente

Ez a weboldal cookie-kat használ az élmény javítása érdekében. Feltételezzük, hogy ez rendben van, de ha szeretné, leiratkozhat. Elfogadom Bővebben