abszolút abszurd Forró drót kiemelt

Itt vannak az igazi békepontok: Zelenszkij tíz háborús főbűne (Pesti Hírnök vélemény – ÚJRATÖLTVE)

Volodimir Zelenszkij, ukrán dollárhazafi, genderszínész, aktuális szerepében pedig, háborús-államelnöki népszolgálatban nemrégiben közzétette tíz „békepontját.” Ez, a tíz pontba szedett ukrán béke-feltétel együttes jórészt még csak tárgyalási alap se lehet. Több pont sem más, mint a minden alkalommal túljátszott, áldozatpozőrségbe oltott, szokásos ukrán stílusú követelés, fenekedő-fenyegető hangnemben történő előadása – még a dramaturgia és a szerkesztés is ugyanaz a kaptafa. .

Azt látjuk-halljuk, ahogy az ukránok állami szinten artikulált, mindennemű kommunikációja és diplomáciai gyakorlata profi egyformasággal folyik, vagy ha úgy tetszik, forgatókönyvi hűség mentén.

Az ukrán? Semmit meg nem köszön, de mindent elvár. Zelenszkij? Semmiért nem kér elnézést, miközben mindenkit megsért és folyamatosan hazudik.

A kormánykommunikáció pedig ugyanazzal a „kifinomultsággal” operál, ahogy a jó ukrán atyafiak fóliázzák ki egymást, alkalmasint a legközelebbi oszlophoz, méghozzá ugyanazzal a „lelkes” motivációval, amilyennel a magyar hetvenes évek, átlag komcsi-munkásőr telekszomszéd-feljelentései is megszülettek.

Zelenszkij a legtermészetesbb módon játssza ki nyerő lapokként a háború minden borzalmát, függetlenül attól, hogy történtek-e olyan események.

Ezen túl, sátáni gátlástaslansággal képes meg is rendezni azokat, ha meg sem történtek: a háború közepén rendre háborús filmforgatással gyárt hamis, deepfake epizódokat tömegsírokról, tömeges nemi erőszakról, vagy akár világháborút generáló false flag-incidensekről – mondjuk lengyel területre becsapódó, két lengyel polgár halálát okozó rakétákról. Vagy akár-nukleáris világégésről – végtelen gátlástalanságról téve tanúbizonyságot.

Lassan, de annál élesebben rajzolódik ki, talán épp most már a nyugatiak számára is, hogy ki is ez a Zelenszkij, akinek a szavára annyi fegyvert, pénzt, eszközt áldoztak:

Hiszen a világ történelem legpiszkosabb zsoldosmunkáját vállalta el, egy rakás fanatikus, bedrogozott náci szerencsevadász alkotta kormánya élén. Biden elnöki kommunikációja a „legutolsó ukránig” kijelentéssel, nyilvánvalóan nem volt légből kapott.

Érdekes, ám nem meglepő, hogy Zelenszkij „békepontjai”, együtt és egyenként is inkább akadályai bármilyen béketárgyalásnak.

Miközben valójában a béketárgyalások egyik fontos, minimális következménye kell, hogy legyen, Zelenszkij tényszerűen bűnszervezeti működésének méltó megbüntetése.

Íme, a dollármohósága okán ukránt halálba ugrató tíz fő bűne, tíz vádpontba szedve. (A teljesség igénye nélkül)

1. Nácizmus

A hitleri világkép napi gyakorlata tetten érhető az államszervezés legfelsőbb szintjétől, ami 2019-ben fajelméleti mondatot helyezett el alkotmányban. Mára pedig oly elterjedt, hogy természetesek a kis, náci táska-felvarrók az alsó tagozatos kisdiák-karlendítőknél.

Náci romantika, banderizmus, történelemhamisítás és gyűlöletnacionalista kontextus – ezek együtt kóros kútmérgezéseivé lettek az ukrán nemzettudatnak.

2. Sovinizmus

Az őshonos (sőt náluk ősibb, és honosabb) nemzetek és nemzetiségek totális, jopgtipró elnyomása, üldözése, ezen állampolgárok szisztematikus zaklatása és gyilkolása, valamint az ehhez társított kirekesztő jogalkotás (ld. ukrán nyelvtörvény).

Szerves része a diplomácia, etikett és egyezményes nemzetközi protokoll rendszeres megerőszakolása – az ukrán külpolitika nem más, mint egy példátlanul arcátlan követelés- és fenyegetés dömping, emberre, jogra tekintet nélkül.

3. Lincselés és önbíráskodás

Széles körű, nyilvános és videodokumentált önbíráskodási hullámok.

Falkában lincselés, fához kötözéssel megszégyenítés, oszlophoz fóliázás és halálra kínzás, halálba hagyás. Nyilvános halállisták publikálása,

amelyek a megölendő/megölhető személyekként rögzít mindenkit, aki ukránok ítélete szerint ukránellenes. Vagy oroszpárti. Vagy nem elég orosz ellenes. Vagy nem elég ukrán párti.

4. Izgatás, háborús uszítás

A történelem legnagyobb hatású, leghangosabb és legszélsőségesebb háborús uszítója és a történelem legnagyobb hatású, leghangosabb és legszélsőségesebb háborús uszítása, globális médiaháttérrel: a propagandisztikus hamis hírdömpingtől egészen a Duna-parti áldozatcipők emlékművénél történt durva kegyeletsértésig.

A Zelenszkij-vezette terror-propaganda rezsim nélkül nem valósulhatott volna meg az usás proxiháború, de főleg nem tartana még egy év után is…!

5. Népirtás, hazaárulás

Február 24-e óta, felelős és lelkiismeretes, honmentő honvédelem helyett valami egész mást látunk a, pénzben-eszközben fürösztött ukrán hadsereg irányításában.

A háború fenntartása bármi áron, nem a hazáért kitartás, hanem az oroszoknak betartás… Az ukrán kényszersorozottak százezrei abban hiszemben vonulnak hadba, hogy hazájukért, otthonuk védelméért teszik, holott valójában ők egy oroszellenes katonai őrlőműveletben vesznek részt, amit az Egyesült Államok felügyel, irányít. A részvétel az ágyútöltelék- szerepkör, illetve a „hősi halál”, amely funkcionálisan a pénzszivattyúzás dokumentálható indokolása, és nem hazáért harcban elesés.

Hazaárulás legminősítettebb esete, nemzet,- és államellenes összeesküvés. Tömeggyilkosság az ukrán nép ellen, és a lakosság tömeges elüldözése, veszélyeztetése.

6. Hamisítás és kémkedés

Hamis hírközlés, adathamisítás, dezinformációs rendszerhamisítások. False flag operations, tömeges bűncselekmény sorozat elkövetésével vádolás,

hamis tanúkkal, színpadi dramturgia segítségével berendezett, a világ közvéleményét megtéveszteni akaró helyszínekkel, kitalált emberiség elleni bűnelkövetések, nem létező esetszámban, tömeges nemi erőszakkal hamisan megvádolás.

Hatóság és nemzetközi szervezetek megtévesztése, globális nukleáris veszélyeztetés. Állami terrorizmus.

7. Hatalom önkényes kisajátítása, diktatúra

Államelnöki rejtett diktatúra, „önpuccs”.

Parlamentarizmus, sajtószabadság felszámolása, jogállamiság száműzése, az ellenzéki pártok betiltása, nemzetközi újságírók korlátozása, fedett és titkosszolgálati, katonai intézkedésekkel kényszerítő, totális államvezetés kiépítése, személyi network függéseken keresztül, maffiaszerű, profi bűnszervezeti csúcskorrupciós rendszerszintű beágyazottsággal.

8. Intézményesített korrupció, csalás, sikkasztás, hűtlen kezelés

Az

állami javak, szolgáltatások és tartalékok kiárusítása, elkótyavetyélése, köz,-és szakigazgatási korrupciótömeg – államgépezeti szintűvé emelt közhivatalnoki kar totálisan korrumpált prostitúciója. Szövetségesei, sajátjai, beosztottjai és partnerei, állampolgárai (!) megtévesztése, kárukra óriási értékekre elkövetett csalássorozat, sikkasztás és hűtlen kezelés

– nagyságrendileg már inkább GDP százalékos szinten.

Az ukránok stratégiai tartalékainak, földjeinek, nyersanyagainak, meglévő és leendő gyártókapacitásainak: mindennek és bárminek, a külföldi érdekeltségek kezére játszása (közvetlen vagy közvetett módon).

9. Állami terrorizmus

Összeesküvés államrend, államforma megváltoztatására; az állam háborúba sodrására, ami egyébként könnyen elkerülhető lehetett volna.

Ukrajnai katonai, területi veszteségeinek oka az állami terrorgépezet provokatív célú-szándékú működésének olyan magas és agresszív foka, ami képes volt az Ortosz Föderáció katonai-hadműveleti beavatkozásának kiprovokálására.

10. Sanyargatás, emberiesség elleni bűnök

Az egyik legbeláthatatlanabbul pusztítani képes állam-állapot kialakítása, tevőlegesen. A „már nem képes működni a helyiek által” és a „még nem működtetik a megszállók” köztes állapota:

a lakosság tömeges halálra ítélése, a magán,- és közvagyonok enyészetbe taszítása. Ukrajna harczónáiban rekedt lakosság teljesen magára lett hagyva,

maximum a németektől koldult takarók, aggregátorok megérkezésében bízhatnak. (És Karácsony Gergelyben, aki a főváros nevében egy (!), vagyis egyetlen darab aggregátort felajánlott Ukrajnának.)

Zelenszkij új Holodomort hozott Ukrajnának!

A háború előbb-utóbb véget ér. Szokásossá vált trend szerint meg fog kezdődni a „háborús bűnök” feltárása, a vezetők háborús bűnösökké kiáltása.

Ámde.

Akkor is, nyilván Vlagyimir Putyin nevétől fog visszahangozni a globális média,

aki azonban eleve számonkérhetetlen és különben sem tett olyat, országával és népével húsz év alatt sem, mint amit Zelenszkijék a sajátjukkal, egyetlen év alatt.

Nyilvánvalóan kevés az esély, hogy Zelenszkij és a banderista bűnbanda egy teljes joggal nekik kijáró új „nürnbergi” (kijevi?) perben elnyerje méltó büntetését…

De legalább mindig megvan arra az esély, hogy a valóság, a maga karmatikus rendjével és módjával szolgáltasson igazságot.

Jónás Levente, a Pesti Hírnök

Ez is érdekelhet

Miért öltözik be ukrán parasztmenyecskének az EU vezető tisztségviselője? (Pesti Hírnök vélemény – ÚJRATÖLTVE)

Jónás Levente

Zelenszkij asszony az ukránok Eva Braunjaként tombol? (Pesti Hírnök vélemény)

Jónás Levente

Túszul ejtett Európánk (Pesti Hírnök vélemény)

Jónás Levente

Ez a weboldal cookie-kat használ az élmény javítása érdekében. Feltételezzük, hogy ez rendben van, de ha szeretné, leiratkozhat. Elfogadom Bővebben