abszolút abszurd Forró drót kiemelt

Clinton szerint a NATO bővítés hiányában az oroszok már hamarabb megtámadják Ukrajnát, nem igaz az orosz védelmi doktrína

Pesti Hírek: Figyelem! Érvelés attól a hétpróbástól, aki megpróbálta bebizonyítani, hogy az orális szex nem is szex. Attól, aki letolta a teljes amerikai közvélemény torkán a torkos irodai torok és a letolt …a sztoriját!

Putyin orosz elnök egyik érve a háborúra, hogy a NATO fokozatosan bekeríti Oroszországot, és azért kellett megtámadnia Ukrajnát, hogy ezt megakadályozza Clinton, volt USA elnök szerint hamis: “már korábban megtörtént volna az orosz agresszió Ukrajnában, ha nem bővítettük volna a NATO-t.”

“ÉN NEMCSAK KÜLÖNLEGES PARTNERI VISZONYT JAVASOLTAM OROSZORSZÁGNAK, DE AZT IS, HOGY VÉGSŐ SORON BEKERÜLHETNEK A NATO-BA”

– emlékezett vissza a kilencvenes évekre Bill Clinton, aki a CNN-nek nyilatkozott.

“Az oroszoknak azt mondtam, hogy a legnagyobb fenyegetést korunkban az jelentheti, hogy terrorista csoportok kezére kerülhetnek nukleáris, biológiai vagy vegyi fegyverek. Ezellen pedig közösen kell fellépnünk.”

Clinton elnökségének az idején három egykori Varsói Szerződés tagállam: Magyarország, Csehország és Lengyelország lépett be a NATO-ba. Majd őket követte sok más ex szocialista ország – köztük a Szovjetunió három egykori tagállama: Észtország, Lettország és Litvánia.

“AKARTAK A BALTI ÁLLAMOK VALAHA IS A SZOVJETUNIÓ RÉSZEI LENNI?”

– kérdezte Clinton, aki arra utalt, hogy 1940- ben a szovjet csapatok azt követően szállták meg Észtországot, Lettországot és Litvániát, hogy Hitler – Sztálin paktumot kötött, amely felosztotta a régiót a náci Németország és a kommunista Szovjetunió között. Finnországot is megtámadták a szovjet csapatok, amelyek elfoglalták  Karéliát, és a Szovjetunióhoz csatolták.

Putyin orosz elnök mindig is azt állította, hogy

“A HUSZADIK SZÁZAD LEGNAGYOBB TRAGÉDIÁJA A SZOVJETUNIÓ FELBOMLÁSA VOLT”

– emlékeztetett most Clinton az USA ex elnöke (1992-2000).

“Mondhattuk volna azt a lengyeleknek, hogy örökké orosz fenyegetésben kell élnetek? Biztos, hogy az oroszok nem kezdik újra? Mondhattuk volna ezt a magyaroknak és a többieknek?” – tette fel a költői kérdést Bill Clinton. Hozzátette: “ az Egyesült Államok és a NATO sohasem fenyegette Oroszország biztonságát. A kisebb egykori szocialista országoknak pedig joguk van ahhoz, hogy biztonságban éljenek Oroszország közelében.”

Mégis, milyen ember lehet az, akit férjül vett Hillary Clinton és tud mosolyogni?

“Az ukránok ellenállnak az orosz agressziónak. Kitől kapják a fegyvereket? Az Egyesült Államoktól és a többi NATO tagállamtól. Miért akar belépni Finnország a NATO-ba? Mert tart Oroszországtól. Ha nem bővítettük volna a NATO-t, akkor az agresszió Ukrajna ellen hamarabb következett volna be”

– érvelt Bill Clinton, aki a CNN-nek nyilatkozott abból az alkalomból, hogy az ukrán csapatok első jelentős győzelmüket érték el az orosz agresszióval szemben a háború kezdete óta (február 24).

CNN -fuhu – Pesti Hírek

Ez is érdekelhet

Elárasztották a Telegramot a kiszivárgott NATO-tervek az ukrán offenzíváról

Jónás Levente

Itt az igazi eszkalációs provokáció: A NATO Parlamenti Közgyűlése terrorista államnak minősítette Oroszországot

Jónás Levente

„Az ukránok nyíltan hazudnak. Ez pusztítóbb, mint a rakéta” – fel van háborodva a NATO egyik diplomatája

Jónás Levente

Ez a weboldal cookie-kat használ az élmény javítása érdekében. Feltételezzük, hogy ez rendben van, de ha szeretné, leiratkozhat. Elfogadom Bővebben