Forró drót kiemelt united fakes of america

Értelmező szótár a globalisták kettős mércéjének feloldásához

Amióta kirobbant az orosz-ukrán háború, vagy Moszkva tálalásában elindult a különleges katonai művelet, nagyon sokat olvasom a híradásokat, a közösségi médiumokat, a globalista sajtó tudósításait is. Őszintén szólva nem könnyű eligazodni a nyugati vagy Nyugat-barát hírek rengetegében, sok cikk tartalmaz durva csúsztatásokat. Éppen ezért úgy gondolom, érdemes némi mankót adni az információk feldolgozásához. Talán már réges-rég meg kellett volna ezt tenni.

A képlet nagyjából azon az alapvetésen nyugszik, hogy az ukránok angyalok, az oroszok pedig Földre szállt ördögök.

  • Éppen ezért, amikor az ukránok egy volt iskolában vagy kórházban berendezkedett orosz egységet lőnek, akkor a helyszín egy ellenséges támaszpont. Ha ez fordítva történik, akkor az oroszok természetesen kórházat, iskolát támadnak.
  • Hasonló a helyzet akkor is, amikor támadásról vagy visszavonulásról van szó. Ha az oroszok mennek előre, azt csigalassan teszik, ha az ukránok, akkor szélsebesen nyomulnak előre. Ha visszavonulásról van szó, akkor az ukránok tudatosan átadják a területet, az oroszok hasonló esetben fejvesztve menekülnek.
  • Ha az oroszok ellenséges fegyvereket zsákmányolnak, akkor arról szót sem ejtenek, fordított esetben leírják, hogy Putyin katonái mindent hátrahagyva menekültek el, ezért kerültek a fegyverek ukrán kézbe.
  • Zelenszkij katonái a nyugati híradásokban mindig elszántak, bátrak, míg az orosz csapatoknál rendre morális problémákat vizionálnak.
  • A Kijev mellett harcoló külföldiek természetesen a demokrácia védelmezői, bátor nemzetközi erők, ha Moszkva mellett tűnnek fel hasonló egységek, akkor ők kíméletlen zsoldosok.
  • Bármilyen rendkívüli eset van, a mögött mindig az oroszokat keresik, így volt ez a zaporozsjei atomerőművel kapcsolatban is. Itt nem átallották azt írni, hogy az oroszok lövik azt az erőművet, ahol a saját csapataik vannak.
  • S persze Putyin a nyugati tálalásban a betegségek tucatjaival küszködő, bukott agresszor, míg a nyilvánvalóan mentális gondokkal küszködő, megtört Bident soha sem állítják pellengérre, pedig nagyon is lenne miért.

Sokan vannak, akik ezt a globalista tálalást bekajálják, de szerencsére szép számmal vannak olyanok is, akik nem esznek meg bármit, akármilyen szépen és szervezetten is csomagolják azt a háttérhatalom emberei. S reméljük, egyre többen látnak majd tisztán!

bekezdések – Pesti Hírek

Ez is érdekelhet

10+1 kérdés az „új világrendről” (Pesti Hírnök vélemény)

Jónás Levente

Soha többé! (Pesti Hírnök vélemény – ÚJRATÖLTVE)

Jónás Levente

BEST OF 2023! – E holtak nem nyughatnak? (Pesti Hírnök vélemény)

Jónás Levente

Ez a weboldal cookie-kat használ az élmény javítása érdekében. Feltételezzük, hogy ez rendben van, de ha szeretné, leiratkozhat. Elfogadom Bővebben