a 22-es csapdája Forró drót kiemelt

Franciaország: remigráció vagy polgárháború lesz?

Pierre Brochand, a francia hírszerzés volt vezetője szerint amennyiben az európai országok nem változtatják meg a tömeges bevándorlással kapcsolatos politikájukat, akkor polgárháború törhet ki.

Brochand, aki 2002 és 2008 között a francia DGSE igazgatója volt, a Le Figaro című francia napilapnak adott interjújában így nyilatkozott:

„MINDEN MULTIKULTURÁLIS TÁRSADALOM HALÁLRA VAN ÍTÉLVE” – JELENTETTE KI, MAJD FOLYTATTA: „EGY ILYEN HELYZETBEN ELŐFORDUL, HOGY A KISEBBSÉG AZ ERŐSZAKOS GYŐZTES, A TÖBBSÉG PEDIG A BÉKÉS VESZTES.”

Brochard szerint Franciaországban már nem lehet nem észrevenni, hogy milyen negatív hatása van a multikulturális társadalomnak és a befogadó politikának. A volt titkosszolgálati vezető szerint amennyiben Emmanuel Macron megnyeri a francia elnökválasztást, de nem változtatja meg masszívan a bevándorláshoz való hozzáállását, polgárháború alakulhat ki az országban.

„A francia lakosságnak ez a fokozatos felforgatása, ha nem is az egyetlen kihívás, amellyel szembe kell néznünk, de az egyetlen, amely közvetlenül fenyegeti a polgári békét az országban” – mondta Brochand. Figyelmeztetett arra is, hogy az előbb említett bevándorlóknak jelentősen magasabb a születési aránya, a fiatalabb generációk pedig „még kevésbé integrálódnak a francia társadalomba, mint a szüleik” – ez különösen veszélyezteti a francia társadalmi békét.

BROCHAND SZERINT AZ EGYETLEN MEGOLDÁS AZ ERIC ZEMMOUR FRANCIA ELNÖKJELÖLT ÁLTAL JAVASOLT MEGOLDÁS, NEVEZETESEN A „REMIGRÁCIÓ”: arra kell ösztönözni a migránsokat, hogy költözzenek haza.

Brochand szerint nem túl fényes a multikulturális országok jövője, hiszen a befogadott népcsoport sokasodni fog a befogadó országban, a tapasztalatok pedig azt mutatják, hogy a bevándorlók a beintegrálódás helyett inkább külön csoportot alkotnak majd,

„hátat fordítva a befogadó ország szokásainak. A tapasztalataim alapján sötét, sőt nagyon sötét jövőt jósolok gyermekeink és unokáink számára. Életminőségük összeomolhat, a legrosszabb esetben szörnyű viszály is kialakulhat. A legvalószínűbb, hogy a kettő kombinációjával találkoznak majd”

– fejtette ki véleményét Brochand.

A Harris tavaly közzétett közvélemény-kutatásából kiderült, hogy

a franciák többsége aggódik amiatt, hogy a „muszlim bevándorlás” következtében „az európai, fehér és keresztény lakosságot a kihalás fenyegeti”.

Nem csak jóslatok és tapasztalatok, de széleskörű kutatások is alátámasztják a multikulturális társadalom negatív hatásait.

A Koppenhágai Egyetem akadémikusainak tanulmánya arra kereste a választ, hogy a „folytatódó bevándorlás és az ennek megfelelően növekvő kisebbség pozitív hatással volt-e a dán közösség kohéziójára” – a tanulmány nemleges eredményt talált. A kutatók 87 különböző korábbi tanulmány adatait is megvizsgáltak és kiderült, hogy az etnikai sokféleség társadalmi bizalmatlansághoz vezet.

makronom.mandiner – Pesti Hírek

Ez is érdekelhet

2024 LEGYEN „A TÜRELEMNEK VÉGE!” ÉVE

Jónás Levente

„Meg fogják szállni egész Európát” – 1400 éves, saját példával figyelmeztet a kopt egyházfő

Jónás Levente

Horváth József: Az igazi veszély Európára a tömeges migráció

Jónás Levente

Ez a weboldal cookie-kat használ az élmény javítása érdekében. Feltételezzük, hogy ez rendben van, de ha szeretné, leiratkozhat. Elfogadom Bővebben