kiemelt Uncategorized united fakes of america

Joe Biden fia, Hunter ottfelejtette – itt a teljes laptop tartalom!

Most mindannyian végignézhetjük Hunter Biden laptopjának tartalmát!

Már az amerikai elnökválasztás előtt szárnyra kapott a hír, miszerint a demokraták – akkor még – elnökjelöltje fiának számos bűncselekményhez köthető a neve, és erről bizonyítékok széles tárháza áll rendelkezésre.

Több tagadás, központi cenzúra, illetve a hatóságok tétlenségének botrányos amerikai fejleményei után, most közzétették az Egyesült Államokban a történetének valószínűleg legteljesebb körű bizonyíték tömegét – Hunter Biden és társainak hihetetlen mennyiségű bűncselekményhez köthető információit.

Bebizonyosodott, hogy minden Hunter Biden laptopjával kapcsolatos infó igaznak bizonyult, az érintett eszközt valóban ottfelejtette egy szakszervízben, ahonnan Donald Trump ügyvédjeihez került.

A közel 650 oldalnyi feldolgozott anyag három részre bontja a vádolható bűncselekmények körét. Több, mint 120 000 email, mintegy 30 000 szöveges üzenet, hang,- és videófájlok, képek ezrei kerültek feldolgozásra.

Végső soron Hunter Biden teljes kapcsolatrendszere, baráti és üzlettársi háttere, céges kapcsolati hálója, illetve ukrajnai és kínai érdekeltségei mind-mind teljes részletességgel feltárulnak.

A feldolgozásban a céges, szexuális, és kábítószerrel kapcsolatos bűncselekmények külön fejezetben szerepelnek.

A laptop tartalmának teljes feldogozott anyaga itt található (angol nyelvtudás szükséges):

HUNTER BIDEN LAPTOPJA

Pesti Hírek

Ez is érdekelhet

„Lángokban Franciaország, a gyújtózsinór végén a bevándorláspárti Soros-hálózat”

Jónás Levente

VIDEÓ: aki az apját is felülmúlta a leépülésben (+ a teljes laptop anyaga)

Jónás Levente

United FAKES of America II.: Make America FAKE again…? (Pesti Hírnök vélemény)

Jónás Levente

Ez a weboldal cookie-kat használ az élmény javítása érdekében. Feltételezzük, hogy ez rendben van, de ha szeretné, leiratkozhat. Elfogadom Bővebben