Forró drót kiemelt közbátorság

Magyar Kerékpárosklub, maradjatok a bicajozásnál az LMBTQ-lobbizás helyett! (aláírásgyűjtés)

Nyomatékosan kérjük a Magyar Kerékpárosklubot, hogy maradjon a biciklizés témájánál (amiben nagyon jó!) az LMBTQ-lobbitartalmak propagálása helyett.

Az ország legnagyobb biciklis szervezete, a Magyar Kerékpárosklub #budapestpride hashtaggel ellátott LMBTQ-érzékenyítő bejegyzést osztott meg tegnap a Facebook-oldalán.

Az elmúlt évtizedekben a meghatározó nyugati sportkluboka először csak beszivárgott, majd erősen beépült az LMBTQ-lobbi. Ugyanerre próbálnak kísérletet tenni nálunk is.

Ne hagyjuk, hogy a magyar sportklubok és szabadidős klubok az LMBTQ-lobbi bázisaivá váljanak! Csatlakozzunk minél többen a petícióhoz! 

A megosztott bejegyzés egyébként

az LMBTQ-lobbi évtizedes hazugságát terjeszti, mely szerint „a szexuális orientációnkkal együtt születünk”. Az igazság az, hogy nincsen olyan tudományos kutatás, amely ezt alátámasztaná, arra viszont, hogy nem születnek homoszexuálisnak a később ilyen életformát folytató emberek, meggyőző eredmények vannak.

Közülük a legnagyobb, a Popular Science magazinban 2019-ben publikált, félmillió embert vizsgáló kutatás egyértelműen bizonyítja, hogy nincsen úgynevezett „meleg gén”, amely felelős lenne a homoszexuális vonzódásért.

Petíció a Magyar Kerékpárosklub felé

Megdöbbent és elszomorít látnom, hogy a Magyar Kerékpárosklub beállt az LMBTQ-lobbi mögé a #budapestpride hashtaggel ellátott LMBTQ-érzékenyítő bejegyzés megosztásával.

Nyomatékosan kérem a Kerékpárosklubot, hogy maradjon a biciklizés témájánál az LMBTQ-lobbitevékenység folytatása és félrevezető információk (pl. hogy homoszexuálisnak születnek az emberek) propagálása helyett, és törölje a Pride-ot hirdető és ferdítéseket tartalmazó lobbitartalmat a Facebook-oldaláról!

ITT ÍRHATÓ ALÁ

Schittl Eszter

citizenGO – Pesti Hírek

Ez is érdekelhet

A hazai baloldal a „balsors” (Pesti Hírnök vélemény – ÚJRATÖLTVE)

Jónás Levente

Állampolgárok

Jónás Levente

A bajor miniszterelnök kitiltja a genderezést a tartományi iskolákból, hivatalokból

Jónás Levente

Ez a weboldal cookie-kat használ az élmény javítása érdekében. Feltételezzük, hogy ez rendben van, de ha szeretné, leiratkozhat. Elfogadom Bővebben