Forró drót kiemelt nemzetellenzők

Bojkott Karácsony!

Hagyjuk-e, hogy a magyar közélet leggyávább, legíztelenebb, legeredménytelenebb, legsikamlósabb, legtöketlenebb, legképzetlenebb, legtudatlanabb, legfelelőtlenebb, leghazugabb, legsunyibb, legpofátlanabb és leghamisabb politikusa, aki történetesen a legrosszindulatúbb és legcsalárdabb fővárosi választással lett – a legrosszindulatúbb és legcsalárdabb főpolgármester tovább pusztítson?

Még a Demszky húsz éves, impotens és céltalan korrupció-vezénylése, problématemető, feladat halasztó és a kieső csontvázakat termelő városvezetői minősége is látványosan főpolgármesteribb volt Budapestnek és a budapestieknek is, mint Karácsony Gergely folyamatos, pusztító közalkalmatlankodása.

Szakmai és emberi deficitek csúcsszemélyisége, aki még az ötödik Orbán kormánynak is kihívást jelent: Lázár János kell hozzá.

Hogy miért Lázár? Hát mert ő fogja a legjobban kihagyni, lenyomni, átlépni – semlegesíteni, és nem kis várakozásunkra talán az őrületbe is kergetni a főváros facebook-filiszterét.

A fővárosi balliberális vezetés (értsd, a mutyiüzérek, jutalékosok, tanácsadónak hazudott sintérek és szemfényvesztők fölött élősködő haszonlesők és fosztogatók, akik borítékfutárok és bizottsági visszaosztók, valamint parkolásfejők, hivatali visszaélések és pályázati bundák napi gyakorlatát vezénylő közép káderek, és legalja irodacsinovnyikok, valamint számos egyéb, sajátosan budapesti liberális tenyésztésű paraziták aláíróemberei és vámszedői – per definitio) semmit, semmit, semmit nem tud felmutatni.

Ha lenne egy jó nagy üres telek valahol, ami megmutatná melyik főpolgármester mit is csinált, mit ért el, mit tett szeretett Budapestünkért, akkor a Demszky részen legalább néhány megmaradt acélkarót, egy jó nagy metrógödröt és egy cigányoknak „ajándékozott” Duna-partrészt jelölő táblát (Nehru part), ha fellelhetnénk.

Tarlós telekrésze önmagáért beszélne: egy egész kis megépített várost találnánk tíz éves munkájának emlékdarabjaiból.

És a karácsonyi telek? Hosszas keresgélés után előbb egy nyugdíjasotthonra való idős elhunyt sírkertjét, egy fals covid tesztcsíkot, néhány leszerelt kukát, egy szakadt Anonymus-maszkot és gazzal benőtt, több „méhlegelő” feliratú táblát találnánk, ezen kívül mindössze egyetlen furcsa és feltűnő, sávos hatszínű rongyot. Volt egy kötéldarab is, de azt visszavette a hajléktalan, mert újra kellett neki, ezúttal azonban nem a Városliget felé távozva.

Most már úgy áll Budapest, hogy minden megállt, kizárólag a kormányzati fejlesztések mennek, egyébként világraszóló sikerekként. Ám most már a minimális működés is veszélybe látszik kerülni. Mert már a működésre sincs pénz. Más működéseket szolgáltak ugyanis az erre beszedett pénzek, olyan szavakat kerítve önkormányzati szerződésekbe, mint „lakásszínház”.

És ha egy fővárosi szolgáltatást biztosító kulcscég mégis működik, jóllehet például egy Gyurcsány-röptette milliárdos strómanfióka vezeti azt, pedig az valójában az ország egyik legfelkészültebb szakmaiságát megkövetelő pozíciója, akkor is bajba jut, legkésőbb most, mert nem jut rá pénz. Főnök nélkül mehet ugyan a munka, fizetés nélkül azonban nem lesz munkás…

A biciklisávozás rémálmát követően a főpolgármester a rakpart lezárását tervezi meglépni, hazudott mellé „közvéleménykutatást” is, ám a saját házimédiája sokkal hitelesebb villámkutatása többszörösen lebuktatta.

Jót s jól! – mondta Kazinczy, és ezt a lényeglátó egyszerűséggel kimondott világigazságot mindannyian igyekszünk követni, legalább minimum felerészben betartva. De nem így Karácsony, aki a programját meghivatkozva (Negyvenvalahány oldalnyi túlzás, sok semmit mondás, és több súlyos jogi nonszensz egy seízű kampánykiadványban) a legrosszabakat teszi, és a legrosszabbul Budapesttel és a budapestiekkel.

Bár hasonló a gépkocsihasználat mint a többi európai nagyvárosban, mégis nálunk, se menni nem lehet, amikor haladnánk, se megállni, amikor parkolnánk, és ha mégis sikerül, megállni, akkor azért, mert az egy büntetésre kijelölt megállóhely, amint ezt megtudjuk a kis színes zacskós, vagy nagy vasbilincses büntetésekből.

Vajon gyakorolta, hogy ennyire hülyegyerek legyen ?

Bojkott, Karácsony!

Az (bel)városi autózás ilyen felkészületlen, előkészítetlen támadása valójában a legrosszabb roncsolás, és pont, hogy csak súlyosbítani tudja a kezelni kívánt problémát. Mélységes dilettantizmus egy centrális-körkörös szerkezetű város fő ütőér útjait haszontalan korlátozásokkal abuzálni. Pláne, hogy sem parkolók, sem alternatív külső kerülőutak, se célfejlesztett közösségi közlekedés sincs hozzá, pedig ezek előfeltételei a Belváros nyugati mintájú autómentesítési projektjének. Senki nem vesz elő biciklit a csomagtartóból, csak egy csaló főpolgármester az első hivatali napján…

A közösség legtermészetesebb önvédelme nemsokára bekapcsol, amire rég volt példa a főváros történetében, egy kamu taxissztrájk híján valójában éppen 1956-ban. Elkerülendő egy robbanáson jóval túlhaladott forradalmi hevületű tiltakozás hullámot, és ezzel azt, hogy Karácsony, rettegve egy posztmodern városházi defenesztrációtól1 majd még orosz tankokat akarjon behívni Budapest békéjének helyreállításáért,

ezennel a Pesti Hírek nevében is, bojkottot hirdetek a főpolgármester főpolgármesteri közalkalmatlankodásaival szemben!

(1: A defenesztráció a császár hivatalnokainak ablakon való kihajítása (Prága, 1618). Az érintettek trágyadombra huppantak, nem történt bajuk)

Bojkott, Karácsony!

És bár jó lenne megszervezni, teszem azt ezer rendszám nélküli autó parkírozását a biciklisávokon végig, vagy vezényszóra golfpályára nyírni az összes rovarhotelt és méhlegelőt, sőt magát Niedermüllert nyakon csípni és fekvő rendőrnek bebetonozni pont a lezárt Dohány utcában, seggel felfelé…

Ám ez senkit ne sarkalljon mégse szabályszegésre, vagy bármilyen garázdaságra, azt a budapestiek közül a legszerte ágazóbb és leggyakoribb módon a főpolgármester teszi meg úgy is, helyettünk is:

a mindennapos gondatlan veszélyeztetéstől, a csalás és szélhámosság metszetéből való bűnszervezeti tényállásokig, az illetéktelen buszsávhasználattól a sikkasztásra épített és projektté hazudott vagyonkiárusításig, hűtlen kezeléseken és hálózatos korrupt cselekmények sorozatán át.

De még azt sem Karácsony intézi…

Bojkott, Karácsony!

Tortát, nem érdemelsz te titokban se, a képedbe, de egy zacskó kutyaszart, sajtónyilvánosan, igen! Hátha meg is kapja, minden egyes nap – Lám, Demszkynek is csak kijártak a tojások, mire eltakarodott.

Bojkott, Karácsony!

Karácsonykor már nem akarunk Karácsonyt; még egy nagy rakás kutyaszar is jobb lesz helyette.

Jónás Levente, a Pesti Hírnök

Ez is érdekelhet

Egy újraszámláláshoz csatoltan: KARÁCSONYI KÖZALKALMATLANSÁG (+GALÉRIA)

Jónás Levente

Szentkirályi Dávid, avagy Vitézy Alexandra…

Jónás Levente

BEST OF 2023! – A közalkalmatlanok városházi kasztja (Pesti Hírnök vélemény – FRISSÍTVE)

Jónás Levente

Ez a weboldal cookie-kat használ az élmény javítása érdekében. Feltételezzük, hogy ez rendben van, de ha szeretné, leiratkozhat. Elfogadom Bővebben